Reviews

OFICIAL Oppo F15 are baterie de 4.000 de miliamperi si 128 GB pentru stocarea de date

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Compania Oppo se pregateste de lansarea celui mai nou smartphone al sau din seria F. Este vorba despre Oppo F15, device care va deveni oficial luna viitoare. Cu cateva saptamani inainte de lansarea pe piata, producatorul chinez a facut publice cateva detalii importante despre viitorul sau device. Vi le prezentam si noi, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Oppo F15. Noul device pare o versiune de rebranding a lui Oppo A91. Detalii si pareri, aici

Noul model Oppo F15 va avea o baterie de 4.000 de milimaperi la bord. Anuntul oficial a fost facut de catre producator printr-o postare pe site-ul de miccroblogging Weibo. Aceasta baterie va beneficia de tehnologie de incarcare rapida VOOC 3.0 si asigura o autonomie impresionanta de 2 ore de convorbiri, dupa numai 5 minute de incarcare a telefonului.

Totodata, compania Oppo a dezvaluit ca smartphone-ul sau va beneficia de un setup de tip quad-camera pe spate. Se pare ca senzorul principal de pe Oppo F15 va avea 48 de megapixeli. Lui i se adauga lentile de tip wide-angle si o macrolentila. Al patrulea senzor va fi unul de adancime.

Teaserul oficial al companiei Oppo vorbeste despre un device cu o memorie de 8GB RAM la bord, completat de cei 128GB dedicati stocarii native de date.

Oppo F15 va beneficia de un senzor de amprente integrat in ecran si, conform producatorului, acesta va debloca device-ul in aproximativ 0.32 secunde. Mai departe, site-urile Flipkart si Amazon au iesit si ele cu detalii noi si importante despre Oppo F15.

Se pare ca device-ul va fi disponibil prin intermediul acestor doua site-uri uriase, dar si in magazinele de retail din India si China. Grosimea lui Oppo F15 va ajunge la 7.9 milimetri, iar greutatea sa va fi una de 172 de grame. Noul model va putea fi achizitionat pe culori precum alb si albastru, ultima dintre ele cu tenta aproape prea obisnuita deja pe piata din China de gradient.

Mai multe surse de incredere din China anunta ca de fapt modelul Oppo F15 este un fel de rebranding pentru modelul Oppo A91, telefon lansat in China, luna trecuta.

Pentru a va aminti exact, Oppo A91 beneficia de un ecran de 6.4-inch in diagonala, cu tehnologie AMOLED la bord si rezolutie Full HD+ adica 1080 x 2340 pixeli.

Procesorul pe care il foloseste Oppo A91 este MediaTek Helio P70, chipset care se va regasi cel mai probabil si in configuratia modelului Oppo F15. Dincolo de tehnologia Game Boost 2.0 prezenta pe modelul A91, device-ul include si memoria RAM de 8GB si cea nativa de 128 GB, ambele identice cu ceea ce vom vedea pe Oppo F15.

De asemenea, cele doua modele de telefon vor rula din fabrica Android 9.0 Pie, customizat cu interfata ColorOS 6.1. Oppo A91 beneficiaza de exact aceeasi baterie pe care o vom descoperi si pe modelul Oppo F15. Una de 4.000 de miliamperi cu tehnologie VOOC 3.0. Cu mai multe detalii despre Oppo F15 vom reveni imediat dupa lansarea oficiala a terminalului.

Ramaneti alaturi de blog.catmobile.ro pentru mai multe informatii si impartasiti-ne parerea dumneavoastra despre telefoanele producatorului chinez Oppo in rubrica de comentarii a acestui articol.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
Oppo F15