Reviews

OFICIAL Oppo A31 pareri, pret, specificatii tehnice si disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Cei de la Oppo continua sa lanseze telefoane pe banda rulanta. De aceasta data vinde randul unui nou model din seria A, denumit Oppo A31.Device-ul a primit „unda verde” in Indonezia, o piata pe care device-ul va costa aproximativ 800 de lei.

Conform presei din China, puteti achizitiona modelul Oppo A31 de pe site-uri precum JD.ID, Lazada, Blibli, Tokopedia, Akulaku si Shopee, cu mentiunea ca o parte dintre aceste website-uri nu fac livrari in Romania. Desigur, compania o sa vanda modelul Oppo A31 si prin intermediul magazinelor Oppo.

Specificatii tehnice Oppo A31. Pareri despre noul model, pret si disponibilitate

Modelul Oppo A31 este bine echipat, cu o configuratie decenta si un design destul de placut. Este un telefon modern, fara prea mari pretentii de a impresiona, dar cu suficiente atuuri pentru a lasa o prima impresie decenta.

Smartphone-ul are un ecran cu decupaj de tip waterdrop si rezolutie HD+. Diagonala sa ajunge la 6.5-inch, iar rezolutia 1600 x 720 pixeli functioneaza in ton cu calitatea dorita de producator. Ecranul are elemente de design moderne si un aspect 20:0. Sub capota sa, Oppo A31 ascunde un procesor decent de la MediaTek, optimizat pentro consum si mai putin pentru performanta. Economicosul Helio P35 de la MediaTek este cuplat cu 4GB RAM si cu 128GB dedicati stocarii de date. Capacitatea sa nativa de stocare a datelor poate fi insa extinsa cu ajutorul unui slot microSD.

La nivel de optica, Oppo A31 beneficiaza de aportului unui sistem triple camera pe spate. Combinatia de 12 megapixeli de pe lentila principala, cu 2 megapixeli pe ceilati doi senzori ofera o calitate indoielnica, dar la care putem spune ca ne asteptam. Pe partea din fata, modelul Oppo A31 este echipat cu un senzor de imagine de 8 megapixeli. Aceasta camera frontala este utila pentru sesiunile de videocalling si pentru captarea de selfie-uri.

Senzorul de amprente al dispozitivului este amplasat pe spatele telefonului, iar producatorul sustine ca este atat de bun, incat deblocheaza device-ul in 0.47 de secunde. Conform Oppo, bateria noului model Oppo A31 are o capacitate de 4.230 de miliamperi si este gata sa asigure pana la 14 ore de autonomie video streaming si pana la 7 ore in gaming. Mai mult, Oppo A31 ruleaza din fabrica Android 9 si este completat de prezenta tuturor optiunilor de conectivitate moderne de pe piata. Este pacat ca device-ul nu are Android 10 la bord, si nicio urma de un eventual upgrade din partea producatorului.

Concluzie personala la prima vedere despre modelul Oppo A31: Asadar, acesta este noul Oppo A31. Cu mai multe informatii despre el vom reveni si noi, in perioada urmatoare. Device-ul este unul din zona mid-range, care aproape sigur va arata bine. Pacat de faptul ca producatorul a decis sa-i „ofere” o rezolutie destul de modesta la nivelul ecranului sau generos. In rest, cu un pret bun de achizitie asa cum ne-a obisnuit Oppo, cred ca acest model se va vinde destul de bine in China si in zona Asia. In Europa, probabil ca mai putin, dar asta nu inseamna ca nu se va vinde bine. Publicul tinta al celor de la Oppo s-a obisnuit cu calitate la preturi bune in ultima vreme, iar acest detaliu va conta destul de mult.

Etichete:

Oppo Oppo A31
Summary
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
Oppo A31