Stiri

OFICIAL | iQoo U5 – preț, disponibilitate, specificații tehnice

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Smartphone-ul iQoo U5 a fost dezvăluit în tăcere în China. Face parte din seria U de smartphone-uri a sub-brandului celor de la Vivo. Telefonul compatibil 5G este alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon 695 SoC și are un afișaj full-HD+ cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Smartphone-ul este succesorul telefonului iQoo U3 care a fost lansat în decembrie anul trecut. Vestea vine la câteva ore după ce compania chineză a lansat în țară iQoo Neo 5S și iQOO Neo 5 SE.

iQoo U5 a fost lansat oficial. Ce specificații tehnice are și cum arată noul smartphone

Așadar, brandul IQOO a avut o săptămână plină. Pe lângă terminalele iQoo Neo 5S și iQoo Neo 5 SE, compania a adus pe piață și noul model iQoo U5.

Acesta din urmă este echipat cu un procesor Snapdragon 695 de la Qualcomm, are un afișaj Full HD+ și o baterie de 5.000 de miliamperi. Smartphone-ul iQoo U5 este succesorul telefonului iQoo U3 lansat în decembrie anul trecut.

iQoo U5 vine în trei variante – 4 GB RAM și 128 GB stocare, 6 GB RAM și 128 GB stocare și 8 GB RAM și 128 GB. Cu toate acestea, compania nu a dezvăluit încă prețul dispozitivului. Noul handset vine în culorile negru închis, alb argintiu și albastru magic.

Telefonul va merge pentru precomenzi pe JD.com și magazinul online Vivo din China pe 24 decembrie. Momentan, nu există încă informații despre disponibilitatea telefonului în România sau pe alte piețe din Europa.

Specificații iQoo U5

Așa cum spuneam și mai sus, iQoo U5 vine cu un ecran full HD+ de 6,58 inchi cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Smartphone-ul este alimentat de chipsetul mid-range Qualcomm Snapdragon 695 cu până la 8 GB RAM și până la 128 GB spațiu de stocare.

În ceea ce privește camerele, acesta vine cu o configurație cu doi senzori pe panoul din spate. Există o combinație între un shooter principal de 50 de megapixeli și un senzor macro de 2 megapixeli. În plus, există un senzor de 8 megapixeli pentru față, care este găzduit într-o crestătură de tip waterdrop.

În plus, telefonul este încărcat cu o baterie de 5.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 18 W. Pentru securitate, are un senzor de amprentă montat lateral și suport de recunoaștere facială.

În ceea ce privește software-ul, iQoo U5 rulează iQoo 1.0 bazat pe Android 11. Caracteristicile de conectivitate includ 5G, Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 6 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5.0 și GPS/GLONASS. În plus, telefonul are un port USB Type-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm.

Etichete:

IQOO U5