Reviews

OFICIAL | Huawei Enjoy 9 pret, specificatii tehnice, detalii, disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Huawei Enjoy 9 Plus a fost prezentat oficial acum doua luni, in China. Din aceeasi gama, si tot in aceeasi perioada, producatorul a lansat si modelul Huawei Enjoy Max. La mai bine de 60 de zile distanta, Huawei scoate pe piata in aceeasi zona si modelul Huawei Enjoy 9. Este vorba despre un mid-range promitator, echipat cu tehnologii moderne si posesor al unui design placut si al unui pret bun de achizitie. Avem detalii, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Huawei Enjoy 9

Ecran: Noul Huawei Enjoy 9 se bazeaza pe un ecran de 6.26-inch in diagonala, acoperit cu sticla curbata 2.5D, care serveste drept protectie, dar si ca avantaj estetic. Display-ul noul device are format modern (19.5:9), iar rezolutia sa este Full HD Plus, adica 1520 x 720 pixeli. De precizat ca ecranul vine cu decupaj in partea sa de sus, dar nu unul de tip iPhone X, ci un decupaj de tip chinezesc „waterdrop”, cu o crestatura mult mai mica. Marginile laterale sunt foarte subtiri, colturile sunt rotunjite, iar partea de jos (barbia telefonului) suficient de subtire.

Procesor: Huawei Enjoy 9 se bazeaza pe un procesor entry level de la Qualcomm. Este vorba despre chipset Snapdragon 450, un octa-core care se apropie se segmentul mid-range, ba chiar imprumuta foarte multe dintre calitatile unui chip din aceasta zona. Are o viteza maxima de 1.8 Ghz si este construit pe un proces de 14 nanometri. Snapdragon 450 este un procesor bun, care va usura misiunea utilizatorului in zonele de gaming si multitasking. El este cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 506.

Memorie: 3GB pentru versiunea mai blanda si 4GB pentru versiunea mai puternica a rezervat Huawei memoriei RAM a acestui telefon. Ambele versiuni sunt cuplate cu 64 GB dedicati capacitatii de stocare a datelor. Aceasta capacitate poate fi extinsa pana la 512 GB printr-un slot de tip microSD.

Sistem de operare si conectivitate: Huawei Enjoy 9 se bazeaza pe Android 8.1 Oreo, customizat cu interfata in house a producatorului, EMUI 8.2. Telefonul este dual SIM si beneficiaza de conectivitate de tip 4G VoLTE. De asemenea, intre optiunile sale de conectivitate regasim Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS si GLONASS. Huawei Enjoy 9 are 8.1 milimetri grosime si 168 de grame greutate. Inaltimea sa are 158.92 milimetri, iar latimea 76.91 latime.

Foto si autonomie: Huawei Enjoy 9 are o baterie de 4.000 de miliamperi. In sectorul foto, device-ul vine cu o camera foto de 13 megapixeli (senzor principal) cu 2 megapixeli (senzor secundar). Apertura maxima este f/1.8. Frontal, Huawei Enjoy 9 are o camera de 8 megapixeli cu diafragma f/2.0. Teoretic, dispozitivul ar trebui sa ofere instantanee bune.

Pret si disponibilitate pentru Huawei Enjoy 9

Device-ul poate fi achizitionat pe culori precum negru, albastru, rosu coral si violet. Ambele versiuni de 3 GB si 4 GB vor primi si un design gradient. Varianta de Huawei Enjoy 9 de 3 GB RAM cu 32 GB va fi disponibila prin intermediul Vmall. Pretul de plecare al acestui telefon este de 144 de dolari.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Enjoy 9
Price
$ 144