Reviews

OFICIAL | HTC Desire 12s pret, disponibilitate, concept, detalii oficiale, specificatii tehnice

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Aflata in dificultate din pricina problemelor financiare, compania HTC continua sa activeze in sectorul telefoanelor mobile si are in continuare cateva proiecte interesante. Recent, a lansat oficial smartphone-ul HTC Desire 12s, un device cu HTC Sense UI dedicat sectorului de buget. Despre acest telefon, avem si noi detalii in cele ce urmeaza.

HTC Desire 12s specificatii tehnice si pareri

Un dual sim pentru sectorul de buget. Acesta este telefonul oficializat de compania HTC in aceste zile. Un segment pe care HTC are sanse mici sa se mai impuna, dar care simtea nevoie unor noutati dinspre compania taiwaneza. HTC Desire 12s este un device decent, al carui succes va depinde probabil de pretul cu care va ajunge el in Europa.

Momentan, in Taiwan, unde a fost scos oficial la vanzare, terminalul are preturi cuprinse intre 194 de dolari (versiunea de 3GB RAM cu 32 GB ROM) si 226 de dolari (versiunea de 4GB RAM cu 64 GB ROM).

HTC Desire 12s (1)

Noul HTC Desire 12s are un ecran de 5.7-inch in diagonala, cu aspect modern (18:9) si sticla curbata 2.5D deasupra. Rezolutia display-ului este HD Plus, adica 1440 x 720 pixeli. In mod surprinzator, terminalul are un design destul de clasic. Marginile de sus si de jos sunt foarte groase si par mai degraba desprinde dintr-un peisaj compatibil cu 2017. Asta nu e insa ceva neaparata rau.

HTC Desire 12s este dual SIM si are la bord un procesor octa-core de la Qualcomm, Snapdragon 435, cu patru nuclee Cortex A53 la 1.4 Ghz si alte patru nuclee Cortex A53 la 1.1 Ghz. Cele din urma sunt dedicate eficientei procesorului. Platforma mobila este completata de acceleratorul grafic Adreno 505 GPU.

La nivel de memorie, asa cum ati putut citi si mai sus, HTC Desire 12s are versiuni de 3GB RAM si de 4 GB RAM, sustinute de 32 GB pentru stocarea de date, respectiv 64 GB pentru stocarea de date. Ambele versiuni primesc insa un slot dedicat pentru carduri de memorie de tip microSD, astfel incat utilizatorul sa poata extinde memoria nativa a telefonului.

HTC Desire 12s ruleaza din fabrica Android 8.1 Oreo, customizat cu interfata dezvoltata in-house de producator, HTC Sense UI. La acest capitol, device-ul sta bine. Telefonul asigura utilizatorul de un aspect curat, urmand a se misca destul de repede printre operatiuni. Pe spatele device-ului avem un senzor clasic de amprente si, tot acolo, descoperim camera principala a telefonului, cu o rezolutie de 13 megapixeli. Aceasta camera are o apertura f/2.2 cu LED Flash, PDAF si capacitate de filmare la rezolutie Full HD.

HTC Desire 12s

HTC Desire 12s

Frontal, HTC Desire 12s este pregatit cu un selfie-camera de 13 megapixeli, apertura f/2.4 si LED Flash. Handsetul are 150 de grame greutate si 8.3 milimetri grosime. Inaltimea sa ajunge la 154.2 milimetri si 72.7 milimetri latime. Noul model de telefon de buget de la HTC are o baterie de 3.075 miliamperi si este capabil de conectivitate de tip 4G VoLTE. El dispune de asemenea de tehnologii Wi-Fi 802.11 b/g/b, bluetooth 4.2, GPS cu GLONASS si NFC.

Modelul va fi disponibil pe culori precum rosu, negru si argintiu. Momentan, a fost scos la vanzare in Taiwan, dar foarte probabil va ajunge si in Europa. Vom reveni cu detalii despre acest aspect.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
HTC
Product Name
HTC Desire 12s
Price
$ 194