Reviews

OFICIAL | Coolpad Cool Play 7 are breton, 4GB RAM, camera duala si pret foarte bun

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Chinezii de la Coolpad au lansat oficial succesorul atractivului device de anul trecut, Coolpad Cool Play 6. Din pacate au facut-o in mare liniste si aproape ca era sa nu aflam de eveniment. Cu ce ne surprinde noul model si ce configuratie are, aflam in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice pentru Coolpad Cool Play 7, un model interesat, care va avea pret mic

Coolpad Cool Play 7 este un mid-range promitator, care teoretic ar trebui sa imbunatateasca varianta de anul trecut. Ceea ce ar fi minunat pentru ca modelul Coolpad Cool Play 6 a lasat o impresie foarte buna pe piata asiatica si a crescut putin cota de piata a companiei.

Ne asteptam totusi ca noul device, Coolpad Cool Play 7, sa fie introdus oficial si in cadrul unui eveniment ceva mai serios. Momentan, avem doar un anunt pe site-ul producatorului si confirmarea ca smartphone-ul Coolpad Cool Play 7 a prins viata. Iata-i specificatiile tehnice.

Coolpad Cool Play 7 (3)

Display: Noul Coolpad Cool Play 7 face saltul spre un ecran in format modern. Atractivul device se va baza pe un display cu diagonala de 5.85-inch cu aspect 19:9. Primul telefon cu breton de la Coolpad isi imbraca ecranul in sticla curbata si am putea considera ca este poate cel mai reusit smartphone din portofoliul companiei. Marginea de jos este ceva mai groasa, iar rama pare sa fie dintr-un aliaj de zinc si aluminiu.

Procesor: Coolpad Cool Play 7 vine cu MT6750, procesor de la MediaTek, tactat la frecventa maxima de 1.5 Ghz. Acest octa-core inlocuieste chip-ul Snapdragon 653 de la Qualcomm de anul trecut. Semn ca producatorul a cautat ceva mai mult eficienta si poate, pe undeva, mai putin performanta. Totusi, credem ca platforma mobila este suficient de puternica pentru a face fata oricarui joc din Magazin Play. Chiar daca nu le va reda pe toate ireprosabil, marea lor majoritate nu-i vor pune probleme serioase.

Memorie: Coolpad a optat pentru o capacitate nativa de stocare a datelor de 64 GB si pe o memorie RAM de 4GB. O configuratie tipica pentru zona mid-range, buna am spune noi, care va ajuta cu siguranta la performanta device-ului.

Coolpad Cool Play 7 (1)

Dotari foto: Pe spate, Coolpad Cool Play 7 are camera foto duala, in care remarcam combinatia puternica de 13MP+13MP. Poate face poze portret si inregistra clipuri video in slow motion, ceea ce nu suna deloc rau. Camera frontala are 8MP si ofera o multime de filtre si optiunie pentru selfie-uri. Nu in ultimul rand, Coolpad Cool Play 7 beneficiaza de tehnologie de deblocare faciala. Este cea de-a doua varianta de deblocare a telefonului, care permite si accesul la senzorul sau clasic de amprente.

Autonomie: Cool Play 7 are o baterie de 2.800 mAh care se incarca prin portul sau USB.

Coolpad Cool Play 7 (2)

Alte optiuni: Dincolo de mufa pentru casti de 3.5 mm, de tehnologiile bluetooth, wi-fi, FM Radio sau GPS, Cool Play 7 ofera un asisten virtual interesant care te va ajuta sa deschizi aplicatii, sa efectuezi apeluri sau sa-ti setezi diferite remindere.

Pret Coolpad Cool Play 7

Acest telefon costa doar 999 de yuani, echivalentul a 147 de dolari. Un pret foarte bun pentru un telefon care promite si care arata destul de bine. Cei de la JD.com l-au listat deja pentru rezervare.

Summary
product image
Aggregate Rating
3.5 based on 4 votes
Brand Name
Coolpad
Product Name
Coolpad Cool Play 7