Reviews

OFICIAL | Coolpad Cool 3 – pret, specificatii tehnice, pareri, detalii si disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Cei de la Coolpad au lansat oficial un smartphone entry-level cu Android de cea mai noua generatie. Noul Coolpad Cool 3 este cel mai nou telefon de buget din zona China. Avem detalii si informatii legate de el in cele ce urmeaza.

Pret Coolpad Cool 3

Coolpad Cool 3 este un telefon de buget si va fi pentru inceput disponibil in zona India si Asia, atat in magazinele online cat si in cele offline. Pretul telefonul este de 5.999 de rupii indiene, ceea ce inseamna echivalentul a 350 de lei. Device-ul va putea fi achizitionat pe culori precum albastru, negru, indigo si verde.

Specificatii tehnice Coolpad Cool 3

5.71-inch (1520 x 720 pixels) HD+ display
1.3GHz Octa-core Unisoc processor
2GB RAM, 16GB internal storage, expandable memory up to 128GB with microSD
Dual SIM
Android 9.0 (Pie)
8MP rear camera with LED Flash, 0.3MP secondary camera
5MP front-facing camera
Fingerprint sensor
4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, GPS + GLONASS
3000mAh battery

Pareri Coolpad Cool 3

Noul telefon de buget al micutului producator chinez este un device modest, fara prea mari pretentii. E drept, are si un pret foarte mic, cei aproximativ 400 de lei cu tot cu taxe oferindu-va un smartphone care arata bine, dar care nu impresioneaza la nivel de specificatii interne.

Coolpad Cool 3

Coolpad Cool 3

Coolpad Cool 3 are un ecran de 5.71 -inch in diagonala cu rezolutie HD+ adica 1520 x 720 pixeli. Evident, se putea mult mai bine, chiar si la acesti bani, dar nu ecranul este cel mai slab punct al noului smartphone. Merita mentionat ca acest display beneficiaza de decupaj de tip waterdrop, detaliu care ajuta telefonul sa creasca la nivelul raportului dintre corp si ecran.

Sub capota, descoperim cu suprindere un procesor octa-core destul de modest. Ne asteptam totusi la ceva mai mult si as prefera sa ma abtin de la alte comentarii. Coolpad Cool 3 are un chipset Unisoc la bord, cu viteza maxima de 1.3 Ghz. Probabil ca va putea rula o buna parte dintre jocurile din Magazin Play (nu fara probleme) si aproape sigur va putea indeplini o mare parte din activitatile zilnice ale unui utilizator.

Coolpad Cool 3 oficial

Memoria RAM a fost calibrata la 2 GB RAM, iar capacitatea de stocare a datelor este de doar 16 GB. E drept, ea poate fi extinsa pana la 128 GB via microSD. Vestea buna este ca dual sim-ul Coolpad Cool 3 vine cu Android Pie la bord, si merita mentionat faptul ca acest sistem de operare este unul destul de curat.

Compartimentul foto are o camera duala pe spate si una frontala. Senzorul principal de pe spate are 8 megapixeli, in timp ce senzorul secundar are o rezolutie de doar 0.3 megapixeli. Pe senzorul principal avem si LED Flash. In ceea ce priveste selfie-urile si sesiunile de videocalling, acestea cad pe seama unui senzor de 5 megapixeli, pozitionat in partea frontala a telefonului.

Coolpad Cool 3 are senzor clasic de amprente si beneficiaza de conectivitate de tip 4G VoLTE. Regasim la bordul telefonului si o tehnologie bluetooth decenta (v4.1), dar si optiuni atractive ca GPS si GLONASS sau Wi-Fi 802.11 b/g/n. Bateria telefonului are o capacitate de 3.000 de miliamperi si din primele informatii nu beneficiaza de incarcare rapida.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Coolpad
Product Name
Coolpad Cool 3