Reviews

OFICIAL | Alcatel 7 detalii tehnice, specificatii, pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Compania Alcatel a anuntat in cursul zilei de luni un nou telefon pentru sectorul mid-range. Device-ul cantareste doar 155 de grame si are o grosime de 8.05 milimetri. Noul model Alcatel 7 devine disponibil pe teritoriul Statele Unite unde pretul sau de achizitie este de 179.99 dolari.

Alcatel 7 specificatii tehnice si pareri

Fara indoiala ca noul telefon de la Alcatel are o concurenta redutabila in Statele Unite pe sectorul mid-range. Chiar si-asa, Alcatel nu s-a grabit sa aduca un plus de performanta sau sa reduca putin din pretul telefonului.

La 180 de dolari, Alcatel lanseaza un telefon cu doar 2 GB memorie RAM, ceea ce va fi destul de usor de depasit de majoritatea telefoanelor mid-range lansate in acest an. 32 GB rezerva Alcatel 7 pentru stocarea de date, o capacitate care poate fi totusi marita prin slotul dedicat cardurilor microSD.

Alcatel 7

Alcatel 7

Modelul Alcatel 7 are in schimb un procesor bun, orientat deopotriva catre performanta si economisirea energiei. Modelul Helio P23 de la MediaTek este un chipset construit pe un proces de 16 nanometri, cu viteza maxima de 2.5Ghz. Octa-coreul primeste si o placa video pe masura: ARM Mali G71 MP2 GPU, cu viteza de 800 MHz.

Smartphone-ul mid-range Alcatel 7 va rula din fabrica Android 8.1 Oreo, intr-o versiune aproape stock, ceea ce reprezinta un avantaj pentru acest model.

Oferta de huse Alcatel 

Ecranul sau are o diagonala de 6.0-inch si beneficiaza de o rezolutie Full HD+ adica 2160 x 1080 pixeli. Acelasi ecran este imbracat in sticla curbata 2.5D, utila atat pentru protectia dispozitivului, cat si pentru aspectul sau.

La nivelul camerelor foto, Alcatel 7 are o camera simpla pe fata, cu rezolutie de 8 megapixeli. Pe spate, modulul principal este format din senzori de 12 megapixeli, respectiv 2 megapixeli. Camera primeste flash LED si ar trebui sa se descurce in situatii normale.

Alcatel 7 (2)

Alcatel 7 are senzor de amprente clasic si beneficiaza de conectivitate de tip 4G VoLTE. Totodata, pe acest model utilizatorul se poate folosi de optiuni moderne precum tehnologia bluetooth 4.2 sau tehnologia GPS. Autonomia acestui telefon este asigurata de un acumulator de 4.000 de miliamperi.

Verdict

Va fi foarte greu pentru noul telefon Alcatel sa se impuna pe sectorul mid-range din Statele Unite, chiar daca Xiaomi sau Huawei lipsesc din peisaj. In Europa sunt slabe sanse ca Alcatel 7 sa ajunga, tocmai pentru ca aici, pe Batranul Continent, telefoanele mid-range de la Xiaomi, Huawei si mai ales Samsung nu dau sanse prea mari concurentei. Alcatel 7 nu este un telefon rau, dar l-as vedea mai degraba ca pe un telefon de buget, care ar fi trebit sa aiba un pret mult mai mic.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 6 votes
Brand Name
Alcatel
Product Name
Alcatel 7
Price
$ 179.99