Reviews

O priză smart Wi-Fi îți va transforma locuința într-o casă inteligentă

Home  »  Reviews

Dragos CatMobile

acum 3 ani

Suntem în secolul vitezei și absolut totul trebuie făcut repede și bine. În plus, sunt ferm convins că te-ai săturat să ai o mie de gânduri atunci când pleci de acasă. În special cele legate de întrebările clasice: ”Oare am stins lumina?” sau ”Oare am închis ușa la intrare?” Ei bine, în ultimii ani, s-a dezvoltat foarte mult conceptul de casă inteligentă, adică acel concept care îți dă efectiv posibilitatea de a controla totul de la distanță, pentru ca viața ta să fie mult mai relaxantă și cu mult mai puține griji.

O priză smart Wi-Fi îți va transforma locuința într-o casă inteligentă

Unul dintre gadget-urile care te poate ajuta să îți transformi locuința într-o casă inteligentă este o priză smart Wi-Fi.

Te vei întreba de ce? Dar pentru a afla răspunsul, trebuie să știi în primul rând ce face o priză smart Wi-Fi. Această priză permite conectarea Wireless între diferite gadget-uri, printr-o aplicație numită eWeLink. Din acel moment vei avea control prin telefon, posibilitate de programare, control volca și chiar posibilitatea de a salva (economisi) din energie. O priză smart Wi-Fi poate avea diferite puteri (cea pe care ți-o recomand eu are 2.200 w) și este compatibilă cu diverse funcții sau gadget-uri. Spre exemplu, această priză smart Wi-Fi este compatibilă cu Google Home și Amazon Alexa, astfel că îți permite controlarea de la distanță a oricărui dispozitiv.

Trebuie doar sa-i spui Alexei sau lui Google ce ti-ai dori, iar acestia iti vor indeplini fiecare dorinta. Comandă o astfel de priză Wi-Fi si convinge-te ca este adevarat! Priza inteligenta se introduce in priza obisnuita si se asociaza cu telefonul, astfel ca nu ai nevoie de niciun bridge. Atentie! Dispozitivul functioneaza doar cu o un router 2.5G Wi-Fi, nu si cu un Wi-Fi 5.0 GHz.

Nu uita să arunci și tu o privire peste oferta noastră de huse telefoane pe care o găsești disponibilă pe CatMobile.ro