Stiri

Cel mai bun mid-range? O privire de ansamblu asupra viitorului Samsung Galaxy A53 5G

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 2 ani

Ani de zile, Apple a fost considerat drept cel mai bun brand de smartphone-uri de pe piață. Cu toate acestea, în cele din urmă, Samsung a reușit să ridice ștacheta în ultima vreme și a reușit să se lupte de la egal la egal cu Apple, pretinzând că produce smartphone-uri de calitate la fel de bună, dacă nu mai bună decât Apple.

Poate că 2021 nu a fost cel mai bun an, dar se pregătește să fie unul bun pentru Samsung! Cu veniturile lor consolidate totalizând aproximativ 63 miliarde dolari, cu 10% mai mult decât anul trecut, smartphone-urile lor s-au dovedit a fi preferatele oamenilor din întreaga lume.

Cu toate acestea, deși Samsung nu mai are nimic de demonstrat când vine vorba de producerea unora dintre cele mai bune electronice din lume, viitoarea lansare a modelului Samsung Galaxy A53 5G promite să depășească limitele a ceea ce poate oferi un telefon de gamă medie!

Galaxy A53 5G – Mai bun decât Galaxy A52 5G?

Odată cu lansarea Samsung Galaxy A53 5G, pasionații de smartphone-uri și fanii producătorului așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va performa acesta în comparație cu foarte lăudatul Galaxy A52 5G (vezi huse Galaxy A52 5G).

Combinarea unui procesor Snapdragon 750G cu o rețea 5G și un afișaj de 120Hz la un preț avantajos a făcut din Galaxy A52 5G unul dintre cele mai bune smartphone-uri ale anului, dar succesorul său are toate șansele să ofere o experiență diferită. Pe baza randărilor publicate de OnLeaks și Digit, viitorul telefon de gamă medie al celor de la Samsung este cu siguranță unul de care merită așteptarea.

Caracteristici notabile ale Samsung Galaxy A53 5G

La prima vedere, Galaxy A53 5G arată aproape identic cu predecesorul său, incluzând caracteristici precum aranjamentul camerei spate cu patru zone și denivelarea care se potrivește cu culoarea spatelui dispozitivului. Cu toate acestea, dacă studiem cu o mult mai mare atenție cele două dispozitive, vom observa diferențele.

Pe Galaxy A53 5G nu vom avea mufă audio de 3.5 mm pentru căști. Telefoanele din seria A de la Samsung au toate mufa pentru căști, dar Galaxy A53 5G nu va fi echipa cu o astfel de mufă. În 2019, Samsung a scos mufa pentru căști de la produsele sale emblematice și se pare că dispozitivele midrange primesc același tratament acum. Eliminarea portului de tip jack nu este deloc nouă, dar poate fi incomodă pentru cei care preferă să folosească căști cu fir în loc de noile căști wireless.

Pe de altă parte, pe noul dispozitiv vom avea o cameră foot principală de 64 megapixeli. În cazul în care așteptați o cameră mai bună pe Galaxy A53 5G decât pe verisunea precedentă, pregătiți-vă de o dezamăgire. Cel mai nou smartphone din serie A de la Samsung va avea se pare același obiectiv de 64 de megapixeli ca și predecesorul său. De altfel, ne putem aștepta ca multe dintre telefoanele din zona mid-range să îmbrățișeze același tip de cameră în continuare.

La ce să te aștepți de la Galaxy A53 5G?

Deoarece Galaxy A53 va fi lansat probabil la începutul lui 2022, este puțin devreme să speculăm cum va arăta hardware-ul său. Cu toate acestea, ne putem aștepta ca smartphone-ul să reutilizeze procesorul Snapdragon 778G și ecranul AMOLED de 120 Hz al predecesorului său.

Viitorul Galaxy A53 5G de la Samsung este cu siguranță un dispozitiv care merită așteptat cu nerăbdare! Cu toate acestea, încă trebuie să vedem dacă se va distinge sau nu de ofertele la prețuri similare de la alte mărci. Galaxy A53 5G ar putea oferi Samsung un efect de pârghie și ar putea câștiga o parte de piață cu caracteristicile și completările sale.

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune huse pentru telefoane Samsung, ați ajuns în locul potrivit! La CatMobile, avem o gamă impresionantă de încărcătoare, suporturi, cabluri de date, huse, protectoare de ecran și multe altele pentru dispozitivele dvs. Samsung.

sursa foto: onLeaks