Stiri

Creatorul The Simpsons lanseaza o noua serie de animatie pe Netflix. Disenchantment se anunta un mare succes

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Matt Groening este unul dintre cele mai importante nume din ultimele decenii pe piata de animatie. Cei de la Netflix au reusit sa-l convinga pe cel care a dat nastere indragitelor personaje din The Simpsons sa creeze o prima serie de animatie dupa 20 de ani de pauza, Disenchantment.

Disenchantment

Noua serie debuteaza pe Netflix in aceasta saptamana, iar in spatele ei sta ideea unei concurente comice si … animate pentur Game of Thrones.

Matt Groening vine cu o noua serie de animatie la Netflix, la 20 de ani distanta de la fenomenul mondial, The Simpsons

Aproape ca nu exista dubii: The Simpsons este de departe cel mai prolific dintre serialele de animatie din Statele Unite si unul dintre cele mai bune seriale de televiziune de pe piata.

Cei de la Time l-au desemnat de altfel la finalul anilor 2000 drept cel mai bun seriale de televiziune al secolului trecut, iar influenta sa pe piata este de necontestat.

Citeste si: Top 10 seriale Netflix in 2018

In spatele seriei The Simpsons au stat imaginatia si talentul genialului Matt Groening (64 de ani), un desenator american extrem de apreciat la nivel mondial. El a dat nastere fenomenului mondial The Simpsons: „Foarte putina lume a avut incredere in noi. Aproape ca nimeni nu credea ca The Simpsons va avea parte de succes, ce sa mai vorbim de un mare succes. Majoritatea dintre scpetici au fost luati prin surprindere” explica Matt pentru CBS.

Personajele Homer, Bart, Lisa, Maggie sau Marge au devenit adevarate repere in animatie si povestea lor a stat la baza unor alte noi seriale de succes in lumea animatiei, precum celebrul South Park. The Simpsons a devenit atat de popular si pentru ca are propriul mod de a ironiza tot ceea ce tine de cultura americana si stereotipuri. „We put the FUN in DysFUNctional” este celebrul joc de cuvinte care ghideaza acest show inca de la primul episod.

Dupa 20 de ani, Matt Groening revine in prim plan cu ajutorul Netflix, reteaua care a reusit sa dea o adevarata lovitura contractandu-l. Propunerea celor de la Netflix a fost simpla: „ai mana libera”. Nimic mai mult, nicio conditie. Iar Groening s-a pus pe treaba.

Disenchantment noua provocare de la Netflix

Netflix nu are Game of Thrones, serialul cu care rivalii de la HBO fac senzatie la nivel mondial. In schimb, Netflix va avea Disenchantment, o varianta animata a blockbuster-ului fantasy, Game of Thrones de la HBO.

Netflix Disenchantment

Netflix Disenchantment

Sub comanda lui Groening, Disenchantment este pregatit sa te cucereasca prin personajele sale, ideile lor si misterul incarcat de emotie si amuzament pe care Groening deja l-a pus in scena. Actiunea din Disenchantment se petrece in lumea medievala, o lume pe care Groening a denumit-o Dreamland.

Tot ceea ce trebuie sa stii despre Netflix Romania 2018

„Un serial mult mai emotional decat The Simpsons sau Futurama” dupa cum il descrie chiar producatorului sau, Disenchantment se anunta un mare succes, iar Netflix isi freaca mainile de bucurie.

Reteaua de streaming va difuza toatele cele zece episoade ale noului serial de animatie incepand de vineri, anunta agentia Reuters.

Noua serie a fost creata in Rough Draft Studios, acolo unde s-a lucrat si la Futurama. Serialul debuteaza astazi la Netflix.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 7 votes
Brand Name
Netflix
Product Name
Disenchantment