How To

De ce ai nevoie de o husă de telefon. Sugestii, explicații și trei întrebări importante

Home  »  How To

CatMobile.ro

acum 2 ani

De ce ai nevoie de o husă de telefon?

Ne iubim telefoanele mobile, dar de multe ori facem lucruri extrem de prostești când vine vorba de utilizarea lor. Potrivit unui sondaj de opinie inițiat de către cei de la T-Mobile, aproape jumătate dintre cei care dețin un telefon mobil și-au pierdut, furat sau deteriorat device-urile de-a lungul timpului. Între proprietarii de telefoane care și-au deteriorat dispozitivele, nu mai puțin de 37% dintre ei au zgâriat sau spart ecranul, iar alți 29% au vărsat o băutură peste el. Mai mult, alți 29% l-au scăpat pe scări, iar un procent impresionant de 20% l-a scăpat măcar o dată într-o toaletă. Sunt cifrele unei realități pe cât de bizare, pe atât de triste. Concluzia este clară și oferită chiar și de către cei de la T-Mobile: avem nevoie de protecție pentru telefoanele noastre! Din fericire, soluțiile ne sunt la îndemână.

Smartphon-urile sunt o parte indispensabilă a vieții noastre și sunt mai mult decât niște minuni tehnologice, motiv pentru care ar trebui să avem mare grijă de ele. Imaginează-ți surpriza și bucuria de pe fețele prietenilor tăi când își dau seama că nu ai primit de fapt un telefon nou, ci doar o carcasă nouă.

Pentru că toată lumea ar trebui să acorde atenție huselor de înaltă calitate, menite să îți protejeaze telefonul oricând. Pe CatMobile.ro găsești huse pentru telefoane care măresc durata de viață generală a telefonului tău și, în același timp, îți mențin dispozitivul sigur pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristicile de înaltă calitate ale acestor huse de telefon de pe CatMobile.ro atrag atenția tuturor celor care au decis să cumpere o husă de telefon nou-nouță la un preț rezonabil. Vă puteți concentra direct pe cele mai bune huse de telefon disponibile pe site-ul nostru și puteți lua notă de importanța utilizării corecte a unei huse ideale pentru telefon.

Există multe beneficii pentru utilizatorii de huse de telefon în acest moment. Cu toate acestea, cele mai importante dintre ele sunt următoarele:

  • ☑ 1. Avantajul oferit de partea estetică
  • ☑ 2. Durablitate
  • ☑ 3. Rezistență la căldură și praf
  • ☑ 4. Protecția și permiterea accesului complet la ecran
  • ☑ 5. Protecție generală
  • ☑ 6. Anti aluncare
  • ☑ 7. Potrivire perfectă

Majoritatea oamenilor pot petrece doar câteva minute pentru a-și alege noul telefon mobil, dar petrec multe ore pentru a alege husa de protecție a telefonului. Înainte de a o alege, în primul rând gândiți-vă de ce ar trebui să alegeți husa de telefon și cum ar fi ca aceasta să vă protejeze smartphone-ul împotriva zgârieturilor și a altor câteva daune la panoul telefonului și, de asemenea, a ecranului.

Apoi gândește-te cât de neîndemânatic sunteți? Dacă doriți să vă puteți arunca (a se citi scăpa) telefonul pe beton aproape de impunitate sau să supraviețuiți unei scufundări, atunci veți avea nevoie de o protecție serioasă. Dacă ești atent și vrei doar protecție de bază, atunci nu trebuie să cheltuiești atât de mult. Există un compromis clar între nivelul de protecție oferit și volumul și greutatea adăugată. Caderea unui telefon poate să nu aibă ca rezultat daune vizibile, dar fără o carcasă este ușor ca obiectivul camerei smartphone să se spargă. În plus, având în vedere că multe dintre smartphone-urile din zilele noastre au finisaje elegante, dar alunecoase, o carcasă aderenta vă poate ajuta să nu scăpați telefonul din mână atât de ușor.

Telefoanele fabricate în ultimii ani nu sunt neapărat bucăți de sticlă ultra-fragile. Cele mai multe dintre ele sunt fabricate din metal sau plastic dur, iar sticla pe care o folosesc este Gorilla Glass, una specială și menită să reziste. Dar chiar dacă nu îți scapi niciodată telefonul din mână sau nu te așezi pe el, probabil că cea mai mare parte din timp îl ai în buzunar sau geantă, acolo unde va fi zgâriat, fără doar și poate.

🔥 Trei întrebări importante de final

1. Ce dezavantaje ai la achiziționarea unei huse de telefon❓

Nu sunt foarte multe. Cel mai mare dezavantaj al huselor de telefon este schimbă aspectul telefonului. Nu neapărat în sens negativ, dar dacă ești încântat de design-ul telefonului tău, vei simți cumva că îl ascunzi achiziționându-i o husă, fie ea una extrem de elegantă sau chiar spectaculoasă ca aspect. Totodată, husele de telefon ar putea îngreuna apăsarea butoanelor (dacă carcasele nu au fost special concepute pentru telefonul dvs.). Carcasele pot prinde, de asemenea, resturile și praful, care pot cauza apoi zgârieturi pe telefon. Nu este și cazul huselor pe care le poți cumpăra de pe CatMobile, acolo unde calitatea primează întotdeauna.

2. Care este cel mai bun material pentru o husă de telefon❓

Materialele absorbante care pot atenua șocurile și vibrațiile, cum ar fi cauciucul și siliconul, sunt alegeri excelente pentru husele pentru smartphone. În acest sens, carcasele din plastic nu sunt ideale pentru că nu absorb șocul departe de dispozitiv. Te vei întreba, cu siguranță, ce este o husă de telefon din silicon? Mulți oameni cunosc husele de telefoane din silicon din cele care erau făcute pentru modelele de telefoane foarte timpurii, chiar la început când telefoanele au devenit inteligente (smartphones). Erau foarte moi, puțin lipicioase la atingere și prindeau suprafața pe care erau așezate. Au fost foarte populare o vreme. Husele moderne din silicon sunt fabricate de obicei din „silicon lichid”. S-ar putea să vă întrebați ce este o husă de telefon din silicon lichid? Siliconul lichid este diferit de vechiul silicon moale prin faptul că este mult mai dur și similar cu o husă de telefon cu gel în elasticitate. De obicei, aceste carcase au un finisaj mat, sunt ușoare la atingere și pot rezista la amprentele digitale și la praf. Acestea acoperă spatele și părțile laterale ale telefonului și le protejează în același mod în care o fac carcasele cu gel. Sunt foarte populare datorită senzației pe care o oferă și finisajului lor. Pe de altă parte, vei găsi foarte des multe huse pentru telefon din TPU. Acest ”TPU” este prescurtarea pentru poliuretan termoplastic și este un material pe bază de plastic, care are proprietăți precum elasticitatea, transparența și rezistența puternică la uleiuri și lichide. Husele pentru telefoane cu gel sunt de obicei subțiri și ușoare, vin într-o gamă variată de culori și au finisaje mate sau lucioase. Aceste carcase pot rezista foarte bine la lovituri si zgarieturi si, datorita elasticitatii lor, sunt foarte durabile si nu se vor crapa sau rupe. Husele din gel vor proteja telefonul pe spatele și pe părțile laterale ale dispozitivului.

3. Protectiile de ecran din sticlă securizată merită❓

Ecranele de protecție din sticlă securizată pot salva ecranul de la spargere, îl pot proteja de zgârieturi și pot ajuta la minimizarea urmelor de amprentă și pot păstra ecranul original într-o stare mai bună. Se reduce la preferință. Cu toate acestea, ecranele de protecție din sticlă călită nu sunt scumpe, așa că vă recomandăm să le folosiți acolo unde este posibil.

Etichete:

husa de telefon