Reviews

Nubia X 5G pret, specificatii tehnice, disponibilitate si pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Nubia, brand al companiei ZTE a introdus oficial cel mai nou smartphone al sau. Nubia X 5G este succesorul oficial al modelului lansat anul trecut si denumit simplu, Nubia X. La aproape 8 luni distanta de la device-ul care a lasat o buna impresie pe piata, Nubia ne ofera acum o varianta imbunatatita, care beneficiaza de tehnologie 5G si de modemul celor de la Qualcomm, X50.

Nubia X 5G specificatii tehnice si pareri

Nubia X 5G a fost introdus oficial intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul China Mobile. Noul smartphone arata foarte bine si beneficiaza de cateva detalii de ultima generatie, care cu siguranta vor impresiona piata.

De departe, unul dintre cele mai atractive amanunte legate de Nubia X 5G este procesorul Snadpragon 855 de la Qualcomm, care include, bineinteles, modemul X50 al producatorului american. Acesta este ideal pentru conectivitatea de tip 5G.

De altfel, in jurul ideii 5G se concentreaza cam tot peisajul tehnologic al noului smartphone Nubia. Pe spatele telefonului, langa blitzul DUAL se poate observa inscpritia 5G. Designul telefonului Nubia X 5G nu este insa unul mult prea modificat fata de versiunea de anul trecut. Alaturand cele doua terminale, practic putem spune ca este vorba de acelasi device.

Nubia X 5G (2)

In realitate, nu este, dar compania a acceptat acest compromis al design-ului, mai ales ca marea masa a cumparatorilor a reactionat foarte bine la modelul de anul trecut.

Momentan, producatorul nu a confirmat si toate specificatiile device-ului, dar aproape sigur, lucrurile nu se vor schimba prea mult fata de editia de anul trecut.

Astfel, putem spune ca Nubia X 5G va avea un ecran de 6.26-inch in diagonala, cu aspect 19:9 si rezolutie Full HD+. Raportul dintre ecran si corp va fi de asemenea, acelasi: 93.6%. Cel de-al doilea ecran este un AMOLED de 5.1-inch (la fel ca anul trecut) cu rezolutie HD+.

Camera principala are 16 megapixeli pe primul senzor si 24 de megapixeli pe al doilea senzor. In plus, beneficiaza de multiple optiuni de inteligenta artificiala. Senzorul de amprente se poate gasi pe ambele parti ale device-ului, iar bateria lui Nubia X 5G va ajunge la 3.800 de miliamperi cu suport pentru incarcare rapida de la Qualcomm.

Viteza procesorului este una excelenta, ba chiar de invidiat. Octa-core-ul dedicat segmentului premium ajunge la 2.85 Ghz. El include1 nucleu Kryo 485 tactat la aceasta viteza, alte 3 nuclee de 2.42Ghz si inca patru nuclee de 1.8 Ghz.

Telefonul nu va avea slot dedicat pentru carduri de memorie, in schimb va fi disponibil in versiuni de 6GB RAM sau 8GB RAM plus 128 GB, 256GB sau 512 GB dedicati stocarii de date. Placa video a noului Nubia X 5G este Adreno 640, probabil cea mai buna de pe piata in acest moment. de precizat ca ecranul modelului Nubia X 5G va fi protejat de Corning Gorilla Glass, iar la bordul terminalului va rula Android 9.0 Pie de la Google.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Nubia
Product Name
Nubia X 5G