Stiri

Nubia V18 are ecran de 6-inch Full screen si autonomie mare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Nubia V18, aproape de lansarea oficiala » Ne pregatim de o perioada foarte agitata pe piata de telefoane. Subdivizia ZTE, Nubia, abia ce a lansat terminalul ZTE Nubia N3, in timp ce alti producatori mari vor veni cu terminale extrem de atractive. Xiaomi va lansa in urmatoarele doua saptamani modelul Xiaomi Mi MIX 2s, in timp ce Huawei pregateste seria Huwei P20, P20 Pro si P20 Lite. Chiar si Lenovo urmeaza sa ne prezinte modelul Lenovo S5, in timp ce Meizu este pregatit cu modelul Meizu E3.

Nubia V18 detalii oficiale

Intr-un afis publicitar, cei de la Nubia anunta ca vor mai lansa si ei in aceasta perioada inca un device. Este vorba despre modelul Nubia V18, care devine oficial din 22 martie.

Nubia V18

Compania ne atata prezenandu-ne un telefon cu ecran full screen si diagonala de 6-inch. Din pacate, prea multe detalii nu ne sunt oferite despre acest device de catre producator, astfel ca trebuie sa mizam pe alte informatii din China, care pot fi mai mult sau mai putin credibile.

Si totusi, GizmoChina ne anunta ca Nubia V18 va costa doar 158 de dolari, semn ca va fi integrat in sectorul phabletelor de buget. Suma pare sa fie avantajoasa, insa depinde foarte tare de restul specificatiilor. Se pare ca vestile sunt insa foarte bune. Ba chiar neasteptat de bune.

Ecranul in format 18:9 bezel-less va avea o rezolutie Full HD iar procesorul va fi un octa-core de 1.8 Ghz.

Se pare ca Nubia V18 va costa 158 de dolari in versiunea sa cea mai „bland” adica cea de 3GB RAM si 32 GB stocare de date, ceea ce nu suna oricum deloc rau. Vor mai fi disponibile insa si alte versiuni de 4 GB RAM si 64 GB ROM, dar si una impresionanta de 6 GB RAM si 128 GB ROM.

Nubia V18 imagini

Nubia V18 va rula in mod cert Android 8.0 Oreo, iar bateria sa va fi una destinata unei autonomii mari. Din primele informatii ea va avea o capacitate de 4.000 de miliamperi.

Selfie-camera de pe Nubia V18 va fi decenta (8 megapixeli) sustine ChinaTech, in timp ce camera principala se va baza pe un modul dual, format din doi senzori de 16, respectiv 8 megapixeli.

Cu alte informatii despre acest device vom reveni in perioada urmatoare, cand foarte probabil, chiar inainte de lansare, o mare parte dintre specificatii vor fi confirmate oficial de catre producator.