Stiri

Nubia Red Magic 6R a fost anuntat oficial. Are procesor Snapdragon 888 la bord

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 3 ani

Nubia a anuntat un nou smartphone pentru gaming, denumit Nubia Red Magic 6R. Acest nou telefon are la bord procesorul Snapdragon 888 si pana la 12GB RAM. Mai multe detalii, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Nubia Red Magic 6R

Presa din China anunta lansarea oficiala a noului smartphone pentru gaming, Nubia Red Magic 6R. Acest telefon imprumuta mult din designul seriei Red Magic 6, dar putem spune ca pluseaza la nivel estetic si are o forma mult mai slim

Nubia Red Magic 6R costa intre 1700 si 2500 de lei in functie de versiunea pe care o alegi. In China, telefonul pentru gaming lansat de Nubia este disponibil pe culorile Phantom Black, Stream Silver si White, adica negru, argintiu si alb. Se pare ca va exista si o editie limitata a acestui model de telefon, o editie care va fi disponibila pe culoarea galben. Ce specificatii tehnice are noul Nubia Red Magic 6R? Aflam imediat!

Potrivit MobileIndian, Nubia Red Magic 6R vine cu ecran de 6.67inch AMOLED, cu rezolutie Full HD + si rata de refresh de 144 Hz. Luminozitatea sa ajunge pana la 177 de niti, iar ecranul suporta culori 10-bit si are scannerul de amprente sub.

Noul procesor Snapdragon 888 se afla la bordul acestui ”bolid”, iar in compania sa actioneaza placa video Adreno 660 GPU. Nubia Red Magic 6R va avea 12GB RAM memorie de tip LPDDR5 si 256 de GB pentru stocarea de date, tip UFS 3.1. Nubia a echipat Red Magic 6R cu un sistem de răcire 3D care vine cu un cadru mijlociu metalic, folie de cupru supraconductoare, gel termic, grafen și radiator VC. De asemenea, primiți care acceptă o rată de eșantionare tactilă de 400Hz pentru minimizarea latenței de intrare. In zona dotarilor foto, Red Magic 6R are o configurație cu patru camere, care include un senzor primar IMX682 de 64MP, un shooter ultra-larg de 8MP, o cameră macro de 5MP și un senzor de adâncime de 2MP. În față, shooter-ul selfie de 16MP este adăpostit în gaura de perforare.

Noul Nubia Red Magic 6R ruleaza Android 11 din fabrica si este sustinut de o baterie de 4.200 de miliamperi, cu suport pentru incarcare rapida la 55W. Intre cele mai importante optiuni de conectivitate avem bluetooth 5.0, tehnologie 5G, port USB de tip C, Wi-Fi 6 si multe altele. In plus, Nubia Red Magic 6R vine cu difuzoare stereo duale DTS X Ultra si Qualcomm aptX. Vom reveni cu alte informatii, dupa lansarea oficiala pe piata a modelului si posibila sa sosire in zona europeana.