Stiri

Noutati de la Netflix: super provocarea interactiva pentru Bear Grylls si filme de exceptie

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Netflix aduce cateva noutati in prima parte a acestei luni. Printre ele si super productia interactiva You vs Wild cu Bear Grylls in rol principal.

Noutati de la Netflix

Luna aprilie incepe cu provocari noi de la Netflix. Daca The Walking Dead pe Netflix Romania este vestea inceputului de an pe care o ofera reteaua de streaming online, noutatile pe care le va aduce in aceasta luna incep cu filme de senzatie si continua cu o super productie interactiva.

Daca vrei sa vezi un top 5 filme bune de pe Netflix in 2019 sau vrei sa analizezi acest top 10 seriale Netflix in 2018 arunca o privire peste blogul nostru. In curand, echipa noastra pregateste un nou top dedicat serialelor de pe aceasta platforma.

Revenind insa la actualitate, show-ul You vs Wild este printre cele mai tari noutati de la Netflix.

Productia interactiva il are in prim plan pe celebrul Bear Grylls si va avea opt episoade. Tu, in calitate de privitor, vei avea ocazia sa-l pui pe celebrul „survivor” sa aleaga ce sa faca pentru a supravietui. Premiera este in data de 10 a acestui luni la nivel global pe Netflix.

Surprizele nu se opresc insa aici. Acum vei avea ocazia sa vezi super filme care nu erau incluse in programul Netflix. Printre cele mai tari noutati de la Netflix din aceasta luna se numara si super productiile Gladiatorul, Hulk, Hellboy sau Troia. In ceea ce priveste productiile originale Netflix, reteaua de video streaming propune filmul The Perfect Date, dar si serialul de mare succes, Sabrina.

Comedii originale Netflix inseamna in acest debut de luna celebrul Ricardo Quevedo si We All Hold Grudges. Kevin Hart, unul dintre cei mai celebri comedianti din lume isi trage si el partea leului. Irresponsible va ofera o doza importanta de umor explicit si ireverentios.

Printre serialele originale Netflix pe care le veti putea urmari din aceasta luna se numara Tijuana, Persona: Collection, Roman Empire (Caligula The Mad Emperor), Our Planet, Huge in France, dar si My Firs Love.

Supermonstruletii si prietenii blanosi fac si ei parte dintre cele mai tari noutati de la Netflix in aceasta luna. Super Monster Furever Friends se vede incepand de la mijlocul lunii.

2018 a fost un an excelent pentru Netflix care a incheiat anul cu 139 de milioane de abonati platitori la nivel mondial, adica o crestere de aproape 9 milioane pe trimestru si de aproximativ 29 de milioane de la inceputului anului. Veniturile platformei de video streaming pe 2018 sunt de 4.19 miliarde de dolari, la care se adauga o alta cifra impresionanta: 30 de centi per actiune! Nu mai putin de 8.8 milioane de membri platitior si-a adaugat „in palmares” reteaua in trimestrul patru, la care se adauga de asemenea 1.5 milioane din sursa interna, ceea ce duce portofoliul companiei la 139.26 milioane de utilizatori care platesc pentru fluxul global de streaming.