Stiri

Noutati de la Allview » primul telefon cu Android Go Edition plus RCS Google pe 19 terminale

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Dupa ce au anuntat proiectul Allview X5 Soul, brasovenii ne instiinteaza ca in curand, Allview aduce pe piata primul telefon cu Android Go din Romania. Sistemul de operare dedicat telefoanelor ieftine si mai putin potente, aduce Oreo Go Edition si pe astfel de terminale cu preturi mici. Totodata, Allview va introduce in curand serviciul de mesagerie RCS Google, despre care avem detalii, mai jos.

Allview va lansa primul telefon entry level cu Android Oreo Go Edition

Cu 50% mai putin spatiu in memoria telefoanelor asigura Android Oreo Go Edition, iar handset-urile care vor rula acest oS vor avea propriul YouTube, versiunea YouTube Go. In plus, accesul catre aplicatii precum Google Assistant Go, Gmail Go, Google Go, Gboard, Files Go si chiar Magazin Play va fi asigurat pe terminalele inscrise in acest tip, implicit si pe viitorul telefon de la Allview.

Allview Android Oreo Go Edition

Conform producatorului, viitorul device cu Android Oreo Go Edition va fi oficial pe finalul lunii aprilie. Telefonul va fi un entry level care va beneficia totodata de Google Play Protect, serviciul care tine departe virusii de smartphone-urile utilizatorilor.

Brandul autohton ne anuntat ca telefonul entry level cu Android Oreo Go Edition va avea un display cu tehnologie 18:9, dar si o memorie RAM de 1 GB. „Este un terminal dedicat persoanelor care doresc un smartphone accesibil, cu o viteza ridicata de procesare, cu mult spatiu de stocare si o autonomie marita” anunta productorul brasovean.

RCS Google, serviciu de mesagerie pe Allview

RCS Google (Rich Communication Services) ajunge pe 19 telefoane de la Allview. Este vorba despre un sistem care acorda o libertate mai mare de miscare utilizatorului, contribuind la transmiterea rapida a fisierelor cu rezolutie mare.

RCS Google Allview

Acest serviciu de mesagerie ajunge pe 19 terminale din portofoliul producatorului, printre care telefoane ca Allview X4 Soul Infinity Plus, P9 Energy Lite 2017, P41 eMagic, P8 Pro, X4 Soul Vision sau P8 eMagic.

Presa internationala scrie ca Google ar urma pe viitor sa inlocuiasca definitiv SMS-urile cu acest nou protocol RCS. Noul serviciu de mesagerie ajunge astfel in premiera in Romania prin intermediul brandului brasovean.

Summary
Noutati de la Allview » primul telefon cu Android Go Edition plus RCS Google pe 19 terminale
Article Name
Noutati de la Allview » primul telefon cu Android Go Edition plus RCS Google pe 19 terminale
Description
Allview anunta primul sau telefon cu Android Go Edition, dar si trecerea la serviciul de mesagerie RCS Google
Author
Publisher Name
Catmobile