Top list

Trei detalii care te vor atrage la noul ZTE RedMagic 6R

Home  »  Top list

catmobile

acum 3 ani

A trecut ceva vreme de cand am scris despre o lansare a unui telefon de la ZTE. Iata ca noul ZTE RedMagic 6R ne face sa ne amintim de producatorul din China, care la un moment dat, impresiona pe piata din aceasta tara. Noul smartphone ZTE RedMagic 6R este un telefon dedicat gamerilor, cu detalii tehnice de calitate, care ne fac sa aruncam si noi o privire peste specificatiile sale tehnice.

Daca esti pasionat de gaming, trebuie sa incerci modelul ZTE RedMagic 6R

Cu siguranta ai ce sa-ti placa la noul smartphone al celor de la ZTE si Nubia. Mai jos, trei detalii care te vor atrage in mod sigur la noul ZTE RedMagic 6R

  1. Noul model a fost deja lansat pe piata si se remarca inclusiv prin faptul ca asigura suport pentru conectivitate de tip 5G. Pentru ca vorbim despre un telefon de gaming, trebuie sa amintim faptul ca ZTE a conceput acest proiect alaturi de Nubia. De altfel, Nubia a echipat Red Magic 6R cu un sistem de răcire 3D care vine cu un cadru mijlociu metalic, folie de cupru supraconductoare, gel termic, grafen și radiator VC. De asemenea, primiți un ecran care acceptă o rată de eșantionare tactilă de 400Hz pentru minimizarea latenței de intrare.

  2. ZTE RedMagic 6R are la baza un chipset foarte puternic de la Qualcomm. Este vorba despre Snapdragon 888, un octa core pe care il vom vedea cuplat cu variante de 6 sau 8GB RAM plus 128GB sau 256GB dedicati stocarii de date. O configuratie extrem de puternica, asa cum ar trebui sa aiba pana la urma un telefon pentru gaming. Iar ZTE RedMagic 6R are o baza impresionanta, cu un procesor care va face ca experienta ta de gaming sa fie una facila si extrem de placuta.

  3. In zona dotarilor foto, ZTE RedMagic 6R are o configurație cu patru camere, care include un senzor primar IMX682 de 64MP, un shooter ultra-larg de 8MP, o cameră macro de 5MP și un senzor de adâncime de 2MP. În față, shooter-ul selfie de 16MP este adăpostit în gaura de perforare. Sigur, daca esti un pasionat de gaming, aceste detalii cad pe planul secund si pana la urma, nu iti cumperi un telefon pentru gaming, ca sa te bucuri de pasiunea ta foto. Insa daca tot sunt acolo, de ce sa nu profiti. ZTE RedMagic 6R iti ofera toate conditiile pentru o experienta foto de calitate, ceea ce vine ca un plus pe un telefon de gaming.

Iata cele mai importante specificatii de pe noul ZTE RedMagic 6R

  • Octa Core Snapdragon 888 Processor
  • 6/8/12GB RAM With 128/256GB ROM
  • 6.67 Inch FHD+ AMOLED 144Hz Display
  • 64MP + 8MP + 5MP + 2MP Rear Camera
  • 5G SA/NSA
  • Dual 4G VoLTE
  • Bluetooth .1
  • GPS/GLONASS
  • NFC
  • 4200mAh Battery

Nu uita să arunci și tu o privire peste oferta noastră de huse telefoane pe care o găsești disponibilă pe CatMobile.ro

Etichete:

ZTE RedMagic 6R