Stiri

Noul Vivo S1 apare online. Ce specificatii cheie aduce si cum va arata noul dispozitiv

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Recent am discutat despre Vivo V15 Pro si despre noul device Vivo IQOO, telefoane pe care compania le-a lansat oficial in aceasta perioada. Este momentul sa aruncam o privire si peste Vivo S1, unul dintre terminalele interesante pe care producatorul chinez le va aduce pe piata in urmatoarele saptamani. Cele mai importante specificatii tehnice ale modelului Vivo S1 au iesit la suprafata, prilej pentru a le impartasi cu dumneavoastra.

Specificati cheie Vivo S1

Noul Vivo S1 este anuntat pentru data de 19 martie, dar anuntul vine dinspre presa chineza, nu dinspre producator. Cu toate acestea, data de lansare a lui Vivo S1 pare cea mai aproape de realitate, iar device-ul va avea un pret de plecare de 2000 de yuani, aproximativ 1300 de lei. Evident, daca va ajunge in Romania, Vivo S1 va avea un pret ceva mai mare dupa adaugarea taxelor de rigoare.

Asadar, Vivo pregateste un nou model de telefon, care momentan nici macar nu a primit denumirea oficiala de Vivo S1, dar cel mai probabil va purta acest nume dupa lansarea oficiala. Cele mai importante specificatii ale noului telefon au ajuns deja in presa.

Terminalul va avea un design similar cu ceea ce am vazut pe Vivo V15 Pro, telefon care a fost lansat undeva pe finalul lunii februarie.

Setup-ul principal al camerei foto spate va fi unul triplu, iar senzorul de amprente este clasic si va fi pozitionat pe partea din spate a dispoztivului. Surprinzator sau nu, noul Vivo S1 nu va avea decupaj in partea sa frontala-sus. Ecranul este un schimb unul inalt si ingust, iar presa de specialitate noteaza ca in ceea ce priveste camera frontala, smartphone-ul celor de la Vivo va beneficia de un mecanism de tip pop-up selfie camera.

Ecranul terminalului va avea o diagonala de 6.53-inch cu rezolutie Full HD+, adica un ecran cu rezolutie 2340 x 1080 pixeli. Aspectul ecranului va fi unul modern, 19.5:9. Sub capota, vom avea noul procesor Helio P70 de la MediaTek, un chipset cuplat cu o memorie RAM de 6GB si cu 128 GB dedicati stocarii de date native a telefonului. Acest procesor este un octa-core construit pe o tehnologie de 12 nm cu patru nuclee Cortex A-73 de 2.5 ghz si alte patru nuclee mai mici, Cortex A-53, de 2 Ghz. Placa video a acestei platforme va fi Mali G72 MP4 GPU

Setup-ul triplu de pe spate, propune rezolutii super atractive pentru un device din aceasta zona. Prin urmare, cei trei senzori spate ai camerei foto principale vor avea rezolutii de 12 megapixeli, 8 megapixeli, respectiv 5 megapixeli. Camera frontala (pop-up selfie camera) va avea o rezolutie de 24.8 megapixeli. Regasiti cele mai importante specificatii tehnice ale noului Vivo S1 mai jos:

  • ecran cu diagonala de 6.53-inch, rezolutie Full HD+, aspect 19.5:9
  • procesor octa-core, Mediatek Helio P70
  • Android 9
  • camera spate cu 3 senzori 12 MP+ 8 MP + 5 MP
  • camera frontala cu rezolutie 24.8 MP
  • memorie RAM de 6GB
  • memrorie ROM de 128 GB plus slot microSD de extindere a memoriei ROM
Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo S1