Stiri

Lenovo si Motorola au lansat oficial noul Moto G5S

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Seria G de la Motorola primeste doua noi variante actualizate. Lenovo a lansat ieri prin intermediul Motorola Mobility, terminalale Moto G5S si Moto G5S Plus, telefoane atractive, cu specificatii bune si preturi destul de echilibrate. Vom arunca astazi o privire rapida peste modelul G5S, un smartphone realizat aproape in intregime din metal, singurul element distinctiv fiind o singura bucata de aluminiu.

Moto G5S specificatii tehnice

  • Display: 5.2″, Full HD, 424ppi, Corning Gorilla GlassMoto G5S (2)
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 430 de 1.4 Ghz
  • Placa video: Adreno 505
  • Memorie RAM: 3GB
  • Memorie ROM: 32 GB (plus microSD)
  • Camera foto principala: 16 MP, apertura F2.0
  • Camera foto frontala: 5 MP, apertura F2.0
  • Baterie: 3000 mAh

Moto G5S specificatii detaliate

Moto G5S display: smartphone-ul vine cu un display de tip IPS LCD capacitiv in 16 milioane de culori. Ecranul are o diagonala de 5.2 inch si un raport ecran-corp de 67.6%. Rezolutia acestuia este una Full HD (in speta 1080×1920 pixeli), iar densitatea pixelilor atinge 424 pixeli per inch. Display-ul noului G5S este protejat de sticla Corning Gorilla Glass.

Moto G5S sistem de operare: noul terminal realizat in parteneriat de Lenovo si Motorola (subdivizie a Lenovo) este echipat din fabrica cu cea mai noua versiune de Android Nougat.

Moto G5S procesor: terminalul este motorizat de o platforma Qualcomm reprezentata de chipset-ul Snapdragon 430 MSM 8937, un octa core tactat la frecventa de 1.4 Ghz si bazat pe opt nuclee Cortex-A53. Acest chipset este cuplat cu placa video Adreno 505.

Moto G5S memorie: Din punct de vedere al RAM-ilor, G5S sta mai bine decat anumite terminale din sectorul mediu-accesibil. G5S vine cu 3GB memorie RAM si cu 32 GB spatiu nativ de stocare a datelor. Nu lipseste insa slotul pentru carduri microSD, ceea ce inseamna ca utilizatorul poate extinde memoria interna pana la 256 GB.

Moto G5S dotari foto: G5S nu sta deloc rau la acest capitol! Camera sa principala vine cu un senzor de 16 megapixeli si apertura F2.0, beneficiind in plus de functii precum phase detection autofocus, LED Flash, Geo-Tagging, Touch Focus, Panorama, Face Detection sau auto-HDR. Aceeasi camera poate filma la rezolutie Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Selfie-cam-ul de pe acest device este echipat cu un senzor de doar 5 megapixeli, dar are de asemenea o apertura buna F2.0 si vine cu Led Flash.

Moto G5S baterie: Acumulatorul acestui dispozitiv este unul potent. G5S vine cu o baterie de 3000 mAh, care se incarca rapid datorita functiei TurboPower. Cu doar 5 minute de incarcare, utilizatorul poate atinge chiar si 5 ore de autonomie, ceea ce indiscutabil suna destul de bine.

Moto G5S (2)

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
Motorola
Product Name
Moto G5S