Reviews, Stiri

Noul model ZTE Axon 7s disponibil la vanzare in China

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE Axon 7s a fost anuntat in luna aprilie a acestui an si este acum disponibil la vanzare pe piata din China. Dupa cum ii sugereaza si numele, modelul ZTE Axon 7s face parte din gama ZTE Axon, insa acesta este un detaliu cunoscut si vizibil, tuturor. Detaliul mai putin cunoscut se leaga de faptul ca dispoztivul fusese initial creat pentru a fi vandut personalului Guvernului chinez, insa in cele din urma compania a luat decizia de a-l face public.

Specificatii model ZTE Axon 7s

  • Dimensiuni: 151.7 x 75 x 7.9 mm
  • Procesor: Snapdragon 821 MSM8996 de 2.35GHz; 4 nuclee Kryo
  • Procesor grafic: Adreno 530
  • Display: Quad HD, 2560×1440 pixeli, diagonala 5.5 inch
  • Acumulator: 3400 mah cu Quick Charge 3.0
  • Conectivitate: 4G LTE Cat 6 300/50Mbps, slot Dual SIM cu Dual Standby
  • OS: Android 7.0 Nougat (plus interfata MiFavour 4.0)
  • Dotari foto: camera foto principala duala cu senzor Sony IMX350 de 20 MP + senzor Sony IMX368 de 12 MP; flash LED, apertura F1.8, PDAF si captura video in rezolutie 4K; Camera foto secundara de 8 megapixeli neschimbata fata de versiunea anterioara din 2016
  • Pret: 675 dolari 

Detalii despre ZTE Axon 7s

ZTE Axon 7sNu vom observa diferente foarte mari per total intre acest model si versiunea standard, ZTE Axon 7 al carui review il puteti citi aici, dar ele exista si sunt vizibile atunci cand vine vorba de functionalitatea dispozitivului. In principiu, acest model vine cu un ecran incantator AMOLED, cu o rezolutie entuziasmanta Quad HD (in speta 2560×1440). Diagonala ecranului acestui model este de 5.5 inch, iar promisiunea producatorului este legata de faptul ca acest ecran va reda intocmai cea mai buna calitate a imaginilor indiferent de momentele zilei.

Sub capota, ZTE Axon 7s ascunde un procesor foarte puternic. Este vorba despre un chip produs de cei de la Qualcomm, Snapdragon 821 SoC, care ruleaza alaturi de 4GB memorie RAM si de alti 128 GB destinati stocarii native. Quad Core-ul este setat la frecventa de 2.35 Ghz si beneficiaza de sprijnul placii video Adreno 530.In principiu, aceasta stocare nativa se va putea extinde prin intermediul slotului pentru carduri microSD.

Smartphone-ul va rula cea mai noua versiune de Android, (7.0 Nougat) plus interfata MiFavour 4.0 si va incorpora o baterie foarte puternica, nedetasabila, cu o capacitate in cuantum de 3400 mAh plus tehnologie Quick Charge 3.0. Unul dintre amanuntele cele mai interesante si mai spectaculoase ale device-ului este cel care se leaga de dotarile sale foto.

ZTE Axon 7s vine cu o camera foto principala duala extrem de puternica, si cu o a doua camera (frontala) de o excelenta calitate. Pe partea din spate, terminalul beneficiaza de un sistem dual de camere cu senzori de 20 (Sony IMX350), respectiv 12 megapixeli. Pe partea din fata in schimb, Axon 7s are o camera destinata pasionatilor de selfie-uri cu rezoltutie de 8 megapixeli.
Pentru moment, presa chineza ne anunta ca terminalul nu este disponibil decat pe culoarea aurie. Conform acelorasi informatii, smartphone-ul va costa 4599 Yeni, adica in jurul sumei de 675 de dolari.

Avantaje fata de versiunea standard

  • – raport ecran-corp mai bun in ceea ce priveste display-ul
  • – ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, fata de versiunea clasica
  • – Procesor ceva mai bun: Snapdragon 821 vs Snapdragon 820
  • – Dotari foto mai bune
  • – Baterie superioara si cu o capacitate sensibil mai mare

Dimensiunile telefonului au ramas aceleasi astfel ca puteti achizitiona oricand huse ZTE Axon 7s de pe site-ul nostru accesand sectiunea huse ZTE Axon 7. Vom upgrada insa si noi aceasta categorie in curand cu accesorii ZTE Axon 7 special gandite pentru noua versiune a telefonului. Din punctul meu de vedere, vestea imbunatatirii acestui dispozitiv este una excelenta. ZTE face o treaba din ce in ce mai buna in privina terminalelor sale, iar seria Axon (in care includem si ZTE Axon 7 Mini) mi se pare una dintre cele mai bune productii ale companiei chinezesti de pana acum. Multi ar spune, chiar cea mai buna.

ZTE Axon 7s (3)

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE Axon 7s
Price
$ 675