Stiri

LG G6: doua noi versiuni prezentate de producator – noul LG G6 si LG G6 Plus

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

LG G6, unul dintre cele mai interesante dispozitive ale concernului sud-coreean LG, a primit astazi doi noi membri in familia sa. Doua noi versiuni au fost anuntat oficial de catre LG Group, modele denumite LG G6 (denumit noul LG G6 de catre companie) si LG G6 Plus.

Ce noutati aduc cele doua noi modele de LG G6

noul LG G6Dupa ce am aflat ca puternicul producator sud-coreean va lansa mai devreme modelul LG V30 si va amana pentru startul lui 2018 modelul LG G7, presa asiatica ne informeaza ca LG Group a lansat oficial doua noi versiuni pentru modelul LG G6.

 

Cele doua noi versiuni vor fi disponibile pentru moment doar in Coreea de Sud, aduc cateva specificatii imbunatatite si vor avea preturi destul de mari. Confor gizmochina.com, modelul G6 in versiunea sa noua, va costa putin peste 700 de dolari, in timp ce modelul G6 Plus va putea fi achizitionat pentru 800 de dolari.

Noul G6 schimba in primul rand platforma hardware. Modelul original de G6 lansat in luna februarie a acestui an avea la bord un procesor Snapdragon 821. Acesta a fost inlocuit in noua versiue de LG G6 cu mai potentul Snapdragon 835 de la Qualcomm, model de procesor pe care il gasim si la flagshipul Samsung Electronics, Galaxy S8. De asemenea, noua versiune va fi echipata cu 32 GB in ceea ce priveste spatiul de stocare intern, adica o capacitate mai mica decat la modelul standard, ceea ce pare putin surprinzator.

Modelul LG G6 Plus care va costa mai mult decat noua versiune de G6, nu va avea in schimb, asa cum probabil v-ati astepta, un display mai mare.

Compania a mentionat deja ca modelul va pastra display-ul de 5.7 inch in diagonala, display pe care il gasim si la modelul lansat la inceputul anului. In schimb, versiunea Plus va avea o capacitate mai mare de stocare nu doar raportata la versiunea actuala de G6 ci si raportandu-ne la modelul G6 original: 128 GB spatiu nativ.

La fel ca si la alte ecrane produse de LG Group, tehnologia in-touch va elimina nevoia de a adauga un strat special cu senzor touchscreen pe display, garantand in acelasi timp utilizatorului o experienta impresionanta chiar si pe lumina puternica.

Summary
 LG G6: doua noi versiuni prezentate de producator - noul LG G6 si LG G6 Plus
Article Name
LG G6: doua noi versiuni prezentate de producator - noul LG G6 si LG G6 Plus
Description
LG Group a anunat astazi doua noi modele din familia G6. Este vorba despre noul LG G6 si despre LG G6 Plus