Stiri

Honor lanseaza un telefon cu ecran gigantic. Noul Honor 8X are 7.12-inch Full HD +

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Presa din China anunta ca sub-divizia Honor a celor de la Huawei va lansa un telefon cu ecran absolut gigantic. Cu numarul de model ARE-ALoo, modelul care se pare ca va fi denumit Honor 8X a primit ceritifcarea TENAA din partea autoritatilor chineze.

Honor 8X un smartphone incredibil cu ecran urias

Chinezii scriu ca telefonul cu numarul de model ARE-ALoo pe care il pregateste Honor va purta denumirea de Honor 8X.

Dar diagonala sa uriasa nu va fi singurul punct de atractie din jurul noul model.

Terminalul va fi echipat cu un procesor octa-core de 1.8Ghz si va rula din fabrica Android 8.1 Oreo, sistem de operare customizat cu interfata dezvoltata in-house, EMUI 8.2.

Honor 8X

Honor 8X

Cu siguranta, ecranul va fi principalul punct de atractie al acestui device, care se apropie ca dimensiuni de o tableta. Daca Xiaomi Mi Max 3 este telefonul cu ecran gigantic ce ne-a cucerit in ultimele luni, acest noul model de la Honor pare sa depaseasca asteptarile si este pregatit sa ofere o experienta unica utilizatorilor. Device-ul are format 18.7:9 pe acest ecran, pe care il va imbraca in sticla curbata 2.5D. Rezolutia sa atinge 2244 x 1080 pixeli, adica va fi Full HD+.

De remarcat ca ecranul sau va fi decupat in forma de „v” cu scopul de a face loc camerei frontale. La fel ca Oppo F9 care urmeaza sa fie si el introdus oficial in aceste zile, noul Honor 8X va avea mufa audio la limita ecranului, asa incat utilizatorul sa nu fie afectat de sunetul transmis. Pare un nou trend pe care producatorii din China il imbratiseaza cu succes in aceasta perioada. Sau il imprumuta unii de altii, in asa fel incat devine dificil sa-ti mai amintesti rapid cine l-a introdus pe piata.

Honor 8X (2)

Sub capota, in afara procesorului octa-core de 1.8 Ghz, Honor 8X va avea 4GB RAM si 64 GB pentru stocarea de date. Primele informatii confirma existenta unui slot pentru carduri de memorie, care permite extinderea capacitatii de stocare a datelor pana la 256GB.

Citeste si: Top 5 telefoane Honor in 2018

Honor 8X este dual sim si va functiona cu doua cartele de tip nano SIM. Telefonul are senzor de amprente clasic si tehnologie de deblocare faciala, cantareste nu mai putin de 210 grame si are o grosime de doar 8.13 mm. Latimea sa este mare (86.24 mm) in timp ce inaltimea ajunge la incredibila cota de 177.57 mm.

In sectorul foto, Honor 8X este pregatit cu o camera duala pe spate, care ascunde o combinatie de senzori de 16 Mp+2 Mp (plus flash LED), in timp ce pe fata, device-ul are o camera selfie de 8 megapixeli. Bateria Honor 8X asa cum era de asteptat va fi una mare. 5.000 de miliamperi este capacitatea ei, confirma baza de date a site-ului TENAA. Din informatiile culese din China, giganticul telefon de la Honor va fi disponibil pe culori precum albastru, negru si rosu. Mai jos, ai specificatiile sale cele mai atractive

Honor 8X specificatii

  • ecran de 7.12-inch cu rezolutie Full HD+ si format 18.7:9
  • procesor de 1.8 Ghz octa-core
  • 4GB RAM
  • 64GB ROM + slot microSD
  • baterie de 5.000 mAh
  • Hybrid dual SIM
  • 16+2 mp pe spate
  • 8 mp pe fata
  • senzor de amprente clasic si Face ID
  • 210 grame
  • 8.13 mm grosime
  • 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz / 5GHz), Bluetooth 5, GPS + GLONASS
Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor 8X