Stiri

Nokia X6 impact imediat: record de vanzari in numai 10 secunde

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

HMD Global a lansat recent modelul X6 pe piata din China, iar terminalul s-a bucurat imediat de un impact extrem de pozitiv. Conform producatorului, in doar 10 secunde de la deschiderea vanzarilor, stocul a fost epuizat. Un review Nokia X6 gasiti si pe blogul nostru, review pe care l-ati putea gasi util in contextul in care device-ul ar putea fi lansat in curand si in zona europeana.

Nokia X6 vandut in numai 10 secunde in China

Compania HMD Global a demarat vanzarile pentru Nokia X6 in China si nu mica a fost surpriza reprezentantilor companiei sa observe cum stocul s-a epuizat in fix 10 secunde. Pe contul sau oficial de Weibo pentru zona China, cei de la Nokia au confirmat informatia. Cu toate acestea, compania nu a anuntat si cate unitati de Nokia X6 au fost vandute intr-un timp atat de scurt insa conform nokiapoweruser.com, Nokia a receptionat undeva la 700 de mii de rezervari in perioada determinata pentru o astfel de optiune.

Nokia X6

Smartphone-ul poate fi achizitionat in China pe culori precum negru, albastru si argintiu. Pretul de achizitie pentru modelul cu 4 GB RAM si 32 GB stocare de date este de aproximativ 200 de dolari, in timp ce modelul top-end cu 6 GB RAM si 64 GB stocare de date, ajunge la 266 de dolari.

Nokia X6 este motorizat de procesorul Snapdragon 636 de la Qualcomm, are incarcare rapida si port USB tip C (30 de minute dureaza incarcarea pana la 50%), camera foto duala pe spate (16+5 megapixeli) si camera seflie de calitate (16 megapixeli cu f/2.0 apertura). In plus device-ul debuteaza cu Android 8.1 Oreo, dar si cu promisiunea rapida de trecere la Android P din partea producatorului.

Conform ultimelor informatii, HMD Global ar urma sa lanseze oficial si in Europa acest device, cu toate ca prezenta sa pe piata din Statele Unite ramane in continuare o necunoscuta. Juho Sarvikas a realizat un sondaj pe Twitter in care a intrebat fanii daca modelul trebuie adus si pe alte piete. Raspunsul a fost unul categoric si aproape sigur inseamna o provocare in plus pentru HMD Global care ar urma sa asculte vocea fanilor in perioada urmatoare.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes