Reviews

Nokia C30 – telefon de buget cu baterie de 6.000 de miliamperi

Home  »  Reviews

catmobile

acum 2 ani

Un nou telefon de buget de la Nokia a fost anunțat oficial în India. Este vorba despre smartphone-ul Nokia C30, device care vine cu un ecran de 6.82-inch și cu o baterie impresionantă de 6.000 de miliamperi. Mai multe detalii despre el, în cele ce urmează.

Specificații tehnice pentru Nokia C30

Noul model Nokia C30 își face debutul în India. Vine în culorile alb și verde, beneficiază de o configurație duală în ceea ce privește dotările foto și va intra într-un program special pentru indieni. Mai exact, datorită parteneriatului dintre Nokia și Jio, acesta va avea un preț mai bun de cumpărare în această țară, un obiectiv de altfel pentru cei de la Nokia.

Specificații

Nokia C30 are un ecran HD+ de 6,82 inchi cu o rezoluție de 1600 x 720 pixeli. Ecranul are, de asemenea, un raport de aspect de 20:9. Noul telefon de buget al celor de la Nokia se bazează pe un procesor octa-core, model Unisoc SC9863A, de 1,6 GHz. Acest procesor alimentează smartphone-ul, dar îl și ajută, teoretic, la economisirea bateriei. Telefonul este încărcat cu până la 3 GB de memorie RAM și până la 64 GB de stocare internă.

În ceea ce privește compartimentul foto, noul terminal de buget Nokia C30 este încărcat cu o configurație cu cameră duală. Aceasta include o cameră spate de 13 megapixeli cu bliț LED și un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Pentru pasionații de selfie-uri și sesiuni de video calling, există shooter-ul de 5 megapixeli. În plus, acest telefon are un scanner de amprente în spate și are și suport pentru deblocarea facială, care ar trebui să asigure un plus de securitate pentru utilizator.

Nokia C30 rulează pe sistemul de operare Android 11 (ediția Go). Vine cu o baterie de 6000 mAh care acceptă doar un încărcător de 10 W. Partea frontală de conectivitate acceptă 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS, GLONASS. Există, de asemenea, dual-SIM, port micro USB și o mufă pentru căști de 3,5 mm.

Una peste alta, vorbim despre un telefon de buget, destul de modest în zona de performanță, dar care poate fi o soluție optimă pentru utilizarea de zi cu zi, dacă nu ai pretenții prea mari de la telefonul tău. Bateria de 6.000 de miliamperi ar trebui să fie un plus pentru acest device.

Etichete:

Nokia Nokia C30