Stiri

Nokia C20 Plus a fost lansat oficial. Are Android 11 Go Edition la bord si o baterie de 4950 miliamperi

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Noul Nokia C20 Plus a fost anuntat oficial. Vine cu o configuratie dublă în ceea ce privește camera și va rula Android 11 Go Edition din fabrica. Semn ca vorbim despre un device din zona de buget, cu care HMD Global merge direct la țintă. Mai multe informații despre noul Nokia C20 Plus, aflăm în cele ce urmează.

Nokia C20 Plus a fost lansat oficial. Ce specificatii tehnice are

HMD Global a anunțat astăzi lansarea celui mai recent smartphone centrat pe buget, Nokia C20 Plus Android Go Edition. Nokia C20 Plus vine în culori Blue Blue și Graphite Black și are un preț de 699 de yuani, adică aproximativ 500 de lei.

În ceea ce privește lista de specificații, noul model pare să demonstreze din ce categorie face parte. Nokia C20 Plus are un ecran HD + de 6,5 inci cu o rezoluție a ecranului de 1600 x 720 pixeli și un raport de aspect 20: 9. Smartphone-ul este alimentat de un procesor Unisoc SC9863a de 1,6 GHz octa-core cu GPU IMG8322. Telefonul este încărcat cu 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare intern. Memoria poate fi extinsă până la 256 GB printr-un slot pentru card microSD.

Pe partea sa din spate, Nokia C20 Plus este încărcat cu o configurație cu cameră dublă, cu o cameră posterioară de 8 megapixeli cu bliț LED și un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Pentru partea din față, există shooter-ul de 5 megapixeli. Acest telefon nu are un scaner de amprente, dar suportă deblocare facială.

Nokia C20 Plus rulează pe sistemul de operare Android 11 (ediția Go). Vine cu o baterie de 4950mAh care acceptă doar un încărcător de 10W. Pe partea frontală de conectivitate, acesta acceptă 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.2, GPS, GLONASS, dual-SIM și port micro USB și o mufă pentru căști de 3,5 mm.

Telefonul măsoară 165,4 × 75,85 × 9,5 mm și cântărește 204,7 grame. Senzorii de la bord includ accelerometru, senzor de lumină ambientală și senzor de proximitate.

Concluzie la prima vedere

Fără doar și poate, Nokia C20 Plus Android Go Edition este un telefon de buget. O demonstreză atât prețul său de achiziție, cât și configurația sa. Nu este un telefon pentru pretențioși, ci mai degrabă unul util în anumite momente și în funcție de context. Ne-ar fi plăcut să aibă un altfel de procesor la bord, dar chipsetul Unisoc ales de producător este încă o demonstrație a compromisului realizat de HMD Global. C20 Plus Android Go Edition este un smartphone cu care producătorul merge direct la țintă. Și, credem noi, că va avea un succes limitat de configurația sa, pe o piață din ce în ce mai pretențioasă chiar și în zona de buget.

În altă ordine de idei, poți profita în această perioadă de câteva reduceri de vară la telefoane cu un impact deosebit în țara noastră. Spre exemplu,  arunca o privire si peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.499 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei. Rămâi alături de blog.catmobile.ro și pentru alte informatii despre telefoanele momentului.