Reviews

Nokia C1 Plus Android 10 Go Edition a fost anuntat oficial. Toate specificatiile

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Nokia, prin HMD Global, a anuntat oficial noul model Nokia C1 Plus Android 10 Go Edition. Noul smartphone costa 69 de euro si va fi disponibil pe culori precum albastru si rosu. Mai multe informatii despre el, in cele ce urmeaza.

Nokia C1 Plus Android 10 Go Edition specificatii tehnice si pareri

HMD Global a oficializat noul smartphone Nokia C1 Plus Android 10 Go Edition . Imbracat intr-un policarbonat rezistent, device-ul este un budget-centric smartphone, care costa 69 de euro. Noul model urmeaza a fi disponibil pe culori precum albastru si rosu.

Din primele informatii, Nokia C1 Plus Android 10 Go Edition va fi echipat cu un ecran de 5.45-inch in diagonala, cu rezolutie 1520 x 720 pixeli, adica o rezolutie HD Plus.

Constructia sa este una solida, dar design-ul pare sa fie invechit. In partea de sus si de jos a ecranului avem margini groase, vizibile. Inscriptia ”Nokia” se poate observa pe barbia telefonului, in timp ce marginile laterale tradeaza faptul ca vorbim despre un telefon de buget. Pe spate, se obseva de asemenea inscriptia ”Nokia” precum si modulul foto.

Sub capota sa, Nokia C1 Plus Android 10 Go Edition ascunde un procesor quad core de 1.4 Ghz, pe care producatorul l-a aseazat langa 1 GB RAM plus 16GB dedicati stocarii de date. Memoria nativa a telefonului poate fi extinsa pana la 128GB via microSD.

Frontal, noul device de buget de la Nokia are o camera de 5 megapixeli, aceeasi rezolutie pentru camera foto fiind vizibila si pe spatele telefonului. Camera frontala suporta de asemenea si tehnologie de recunoastere faciala.

Potrivit producatorului, Nokia C1 Plus Android 10 Go Edition ruleaza din fabrica, asa cum ii spune si numele, Android 10. Are o baterie de 2.500 de miliamperi care poate fi scoasa si care se incarca la 5V/1A. La nivel de conectivitate, noul smartphone de buget suporta 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, tehnologie bluetooth 4.2, GPS si GLONASS, plus dual SIM. Portul de incarcare al bateriei de 2.500 de miliamperi este de tip microUSB, o noua dovada ca vorbim totusi de un device de buget.

Nokia C1 Plus Android 10 Go Edition are 146 de grame si o grosime de 8.75 milimetri. Telefonul masoara 149.1 milimetri inaltime si 71.2 milimetri latime.

Daca nu esti interesat de un telefon de buget ci de un telefon mult mai complet, dintr-o altă gamă, avem o recomandare pentru tine si in acest sens. Asadar, daca esti interesant de un smartphone mid-range mult mai bine cotat, recomandarea noastra merge spre Telefon mobil Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128GB, 4GB RAM, 4G, Prism Black pe care il poti achizitiona acum de pe eMag, la super reducere. Device-ul te va costa in aceasta perioada cu 23% mai putini bani. Adica vei plati pentru el 1.299 de lei, in loc de 1.699 de lei cat costa el initial.