Stiri

Nokia 9 » imagini noi si alte detalii de prezentare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Nokia 8 se pregateste sa cedeze locul de varf de gama destul de repede. Terminalul care se bucura pana acum de o receptie foarte buna si care a impresionat la testul de durabilitate la care a fost supus de JerryRigEverything va avea in curand o noua versiune de 8 GB RAM. Dar, asta nu e tot, pentru ca dupa cum stim, Nokia pregateste si un nou varf de gama, cu ecran edge-to-edge. Este vorba despre Nokia 9, device care va avea specificatii de top si un design diferit.

Nokia 9

Nokia 9, adevaratul concurent al companiei, pentru Galaxy Note 8 si iPhone X

Pe piata, marii producatori ai lumii si-au lansat deja telefoanele considerate drept varf de gama. LG Electronics a propus recent noul LG V30, un terminal cat se poate de atractiv, in timp ce Samsung are in acest moment atat Samsung Galaxy S8 si S8 Plus, cat si noul Samsung Galaxy Note 8. Nu in ultimul rand, cei de la Apple upgradat Apple iPhone 7 prin noile Apple iPhone 8 si iPhone 8 Plus, dar au venit si cu spectaculosul Apple iPhone X.

Nokia nu poate sta departe de acest trend, iar cele mai noi informatii anunta ca in cele din urma, pana la finele anului, compania finlandeza va lansa pe piata Nokia 9, cel care va fi viitorul varf de gama al concernului.

Speculatiile s-au intensificat atat de mult in ultima vreme, incat recent, a aparut si o prima imagine de prezentare care tradeaza aspectul viitorului varf de gama. Nokia 9 va avea margini curbate si va fi acoperit de sticla pe ambele laturi. Ecranul este unul de tip OLED si va avea cu siguranta dimensiuni mari. Doar marginile de jos si de sus ale terminalului sunt putin mai groase, in timp ce partea din spate ofera un sistem dual camera dar si senzorul de amprente al telefonului.

Nokia 9 (1)

Foarte posibil, smartphone-ul va avea incarcare de tip wireless si certificare IP. Conform informatiilor prezentate de site-ul Gizmochina, Nokia 9 va avea 6 sau 8 GB memorie RAM si 128 GB pentru stocarea de date. Baza de date a site-ului GFXBench, acolo unde noul terminal si-a dezvaluit o parte dintre specificatii, confirma faptul ca acest telefon va beneficia de procesor Snapdragon 835 de la Qualcomm si de acceleratorul grafic Adreno 540 GPU.

In ceea ce priveste pretul de achizitie, Nokia 9 va costa in jur de 750 de euro in Europa si aproximativ 700 de dolari in Statele Unite ale Americii.

Summary
Nokia 9 » imagini noi si alte detalii de prezentare
Article Name
Nokia 9 » imagini noi si alte detalii de prezentare
Description
Imagini noi ale viitorului Nokia 9 au aparut in presa in aceasta perioada: citeste detalii noi despre viitorul varf de gama al Nokia