Stiri

Nokia 9 specificatii conform AnTuTu

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

HMD Global lucreaza intens la lansarea terminalului Nokia 8, care urmeaza sa fie prezentat pe 16 august la Londra. Dar, stim deja ca finlandezii „gandesc” si urmatoarea lansare, care cel mai probabil va fi Nokia 9, un flagship pe care compania il va lansa probabil in al treilea trimestru al anului.

Nokia 9 specificatii AnTuTu

Sub numele de cod Nokia TA-1052, care pare sa fie conform publicatiilor internationale noul model, Nokia 9, smartphone-ul de top al finlandezilor isi dezvaluie o parte dintre specificatiile sale atractive. Le puti observa in poza de mai jos.

Nokia 9 specificatii

Avem asadar un terminal care se va baza (asa cum se astepta de altfel) pe un ecran Quad HD cu rezolutie 2560×1440 pixeli. Flagshipul va fi motorizat conform asteptarilor de un procesor foarte puternic, in acest caz, chiar cel mai puternic probabil din 2017.

Platforma Snapdragon 835 de la Qualcomm va functiona in cuplaj cu placa video Adreno 540, dar si cu cei 4GB memorie RAM, respectiv 64 GB rezervati stocarii de date.

Nokia 9 va rula din fabrica Android 7.1.1 Nougat, insa din pacate nu avem pentru moment informatii despre acumulatorul pe care-l va incorpora terminalul vedeta al finlandezilor, desi exista zvonuri conform carora acest device va avea o baterie de 3800 mAh. Informatia este insa din surse neoficiale, asa ca o vom trata cu doza de rezerve potrivita.

Avem in schimb un prim detaliu legat de dotarile foto ale dispozitivului. Nokia 9 va avea o camera frontala cu senzor de imagine de 13 megapixeli, senzor pe care il vom regasi si la camera de pe spatele telefonului.

Nokia 9 specificatii cheie:

– Qualcomm Snapdragon 835
– Camere foto: 13 + 13 Mp pe fata si spate
– Android 7.1.1 Nougat (cu update probabil spre Androi 8.0)
– Acumulator 3800 mAh (?)
– 4GB memorie RAM
– 64 GB memorie nativa (cu slot microSD 256 GB)
– Ecran Quad HD (5.5 inch ?)
– Placa video Adreno 540

Nokia 9 este probabil cel mai asteptat dintre telefoanele pe care HMD Global se pregateste sa le mai lanseze in acest an. Cu ajutorul unui producator de huse Nokia, avem ocazia sa vedem si cum ar putea arata viitorul handset de top al companiei finlandeze. Puteti gasi imagini Nokia 9 intr-un articol mai vechi de pe blogul nostru.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Brand Name
Nokia
Product Name
Nokia 9