Stiri

Nokia 9 » cele mai noi informatii si posibila data de lansare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

In finalul lunii decembrie, site-ul de benchmarking Geekbench, ne-a oferit o prima idee despre viitorul terminal Nokia 9. Astazi, aflam ca cei de la HMD Global ar putea lansa mult asteptatul flagship cu ocazia Mobile World Congress 2018 de la Barcelona. Avem detalii, in cele ce urmeaza.

Nokia 9 la Mobile World Congress 2018?

HMD Global a lansat deja oficial in acest an, modelul Nokia 6 2018, iar acum, compania, pare pregatita sa lanseze alte cateva terminale atractive.

Fara indoiala, cel mai atractiv dintre device-urile pe care compania le pregateste este Nokia 9, telefon despre care aflam ca ar putea fi lansat in luna februarie, cu ocazia Mobile World Congress 2018.

Juho Sarvikas, omul cel mai „vocal” dinspre HMD si actualul Sef peste Departamentul de Produse al companiei a anuntat ca „HMD este foarte ocupata” in aceasta perioada, incercand sa-si organizeze cu grija pasii pregatitori pentru Mobile World Congress. Mai mult, Sarvikas ne-a anuntat ca „evenimentul va fi unul minunat pentru noi”.

Cu toate ca nu a intrat in detalii, bazandu-ne pe scaparile din presa din ultima vreme, ne asteptam ca la acest eveniment din Spania, producatorul finlandez sa lanseze Nokia 9 si o versiune de upgrade a lui Nokia 8.

Nokia 9

Totodata, se aude din ce in ce mai des, ca dupa ce a lansat pe piata o versiune 3G a telefonului Nokia 3310 (2017), Nokia ar urma sa ne ofere acum si o versiune 4G a acestui feature phone.

Raportandu-ne la ceea ce am putut observa in Geekbench, Nokia 9 ar urma sa se bazeze pe un ecran de 5.5 inch in diagonala cu rezolutie 2K, dar si un procesor Snapdragon 835 de la Qualcomm, cuplat cu 6 GB Memorie RAM. Foarte probabil, noul varf de gama va avea setup dual de camere foto si va rula din fabrica Android 8.0 Oreo. Din listarea FCC, device-ul se anunta a avea un selfie-cam de 5 megapixeli si o capacitate de stocare a datelor de 128 GB! Senzorul dual de pe spate pare compus din rezolutii de 12 si 13 megapixeli. Aceeasi listare ne anunta ca Nokia 9 va avea o baterie de 3.250 miliamperi cu tehnologie fast charging.

Momentan, nu exista o confirmare ca HMD Global va lansa intr-adevar acest telefon la Mobile World Congress, insa vom reveni cu amanunte concrete in perioada urmatoare.

Summary
Nokia 9 » cele mai noi informatii si posibila data de lansare
Article Name
Nokia 9 » cele mai noi informatii si posibila data de lansare
Description
Nokia 9 este urmatorul smartphone de top pe care il pregateste HMD Global, iar compania confirma ca ar putea fi lansat in scurt timp pe piata