Stiri

Nokia 9 ar putea avea ecran Bezel-less cu raport 18:9

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Nokia 9Nu a trecut nici macar o saptamana de la lansarea oficiala a device-ului Nokia 8 si HMD Global continua sa faca headline-uri. Acum, se vorbeste tot mai des in presa internationala despre Nokia 9, viitorul mare release al companiei finlandeze. Care sunt noutatile? Aflam in cele ce urmeaza.

Nokia 9 cu ecran bezel-less si aspect ratio de 18:9?!

Cele mai noi speculatii indica faptul ca Nokia 9 ar urma sa fie un dispozitiv cu ecran mare. Recent lansatul Nokia 8 a fost primit foarte bine in recenziile celor mai importanti specialisti din presa internationala, iar acest detaliu, pare sa incurajeze compania HMD Global sa continuie planul de revenire in topul celor mai importanti producatori de telefonie mobila prin Nokia 9.

HMD Global nu pare astfel de incetineasca ritmul si este pregatita sa ne ofere inca un device spectaculos. Nokia 9 va avea conform ultimelor „scapari” un ecran mai mare decat Nokia 8, iar indiciile conduc catre un bezel less cu raport 18:9. S-a vehiculat faptul ca viitorul Nokia va avea un design similar cu Nokia 8, insa din ceea ce sustine The Leaker, compania va merge pe ideea unei constructii spectaculoase, evidentiata de un ecran fara margini cu rezolutie excepetionala.

Ultimele saptamani au incarcat tolba zvonurilor in mod constant, iar asteptarile care se construiesc in jurul viitorul terminal Nokia 9 cresc de la o zi la alta. Un device cu ecran bezel-less si raport 18:9 de la HMD Global chiar suna interesant, astfel ca asteptam si noi cu nerabdare sa se confirme aceste zvonuri.

Pana atunci, va invitam sa tratati cu oarecare doza de rezerve aceste informatii, mai ales ca sursa care a publicat aceste informatii citeaza „voci” din interiorul companiei finlandeze.

Nokia 9 specificatii cheie:

– Qualcomm Snapdragon 835
– Camere foto: 13 + 13 Mp pe fata si spate
– Android 7.1.1 Nougat (cu update probabil spre Androi 8.0)
– Acumulator 3800 mAh (?)
– 4GB memorie RAM
– 64 GB memorie nativa (cu slot microSD 256 GB)
– Ecran Quad HD , bezel-less, raport 18:9
– Placa video Adreno 540

Nokia 9 este probabil cel mai asteptat dintre telefoanele pe care HMD Global se pregateste sa le mai lanseze in acest an. Cu ajutorul unui producator de huse Nokia, avem ocazia sa vedem si cum ar putea arata viitorul handset de top al companiei finlandeze. Puteti gasi imagini Nokia 9 intr-un articol mai vechi de pe blogul nostru.

Summary
Nokia 9 ar putea avea ecran Bezel-less cu raport 18:9
Article Name
Nokia 9 ar putea avea ecran Bezel-less cu raport 18:9
Description
Apar noi informatii la iveala despre smartphone-ul celor de la HMD Global, Nokia 9, care ar putea avea ecran bezel-less cu raport 18:9