Stiri

Nokia 9 dezvaluit cu ajutorul unui producator de huse

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Nokia 9 este probabil cel mai asteptat dintre telefoanele pe care HMD Global se pregatesc sa le mai lanseze in acest an. Cu ajutorul unui producator de huse Nokia, avem ocazia sa vedem si cum ar putea arata viitorul handset al companiei.

Nokia 9: concept, imagini si posibile specificatii

Se stie ca foarte multi producatori de huse de telefoane cauta sa anticipeze design-ul mai multor telefoane importante care urmeaza sa fie lansate cu scopul de a fi pregatiti ca dupa oficializarea gadget-ului acestia sa poata comercializa deja primele accesorii cu respectivul model. Acest lucru se intampla de ani buni la cele mai importante terminale de la gigantii Samsung Electronics si Apple, dar vizeaza si alti producatori.

Printre acestia si HMD Global, care se pregateste sa lanseze modelul Nokia 9. Noul set de imagine care reliefeaza cateva huse de protectie pot construi in mare trasaturile asteptatului model al finlandezilor. Conform acestui producator de huse, Nokia 9 va avea o camera foto duala, asta daca tinem cont de forma alungita a decupajului din imagini.

Butonul de volum si cel de inchidere par pozitionate de Nokia pe aceeasi parte, portul USB este in partea de jos, iar in partea de sus exista un loc liber lasat pentru mufa de casti. Avem si un difuzor care va fi plasat in latura inferioara a telefonului.

Conform celor mai recente informatii care vizeaza specificatiile viitorului model de Nokia 9, acesta se va prezenta cu un ecran foarte interesant cu rezolutie Quad HD si o densitate a pixelilor de 557 pixeli per inch, o adevarata demonstratie de forta din partea HMD Global. Motorul sau va fi unul de top, de fapt, cel mai important produs al Qualcomm pe 2017. Snapdragon 835, chipul pe care il gasim si in Samsung Galaxy S8 este procesorul ales de Nokia pentru acest device de top. Alaturi de el, compania va propune o memorie RAM de 4GB si un spatiu nativ de stocare a datelor de 64 GB.

Legat de aceasta caracteristica, s-a vehiculat intens ideea ca Nokia 9 va avea parte de un spatiu de stocare nativ de 128 GB fara posibilitate de extindere, insa noile indicii conduc catre ideea ca terminalul va avea o memorie ROM de 64 GB, iar slotul pentru carduri microSD nu va lipsi. Nokia 9 va rula Android 7.1.2 Nougat si va avea o baterie de 3800 miliamperi echipata cu tehnologie Quick Charge 4.0. Cel mai probabil smartphone-ul va fi lansat pana la finalul lunii septembrie, eventual inceputul lunii octombrie. Vom reveni insa cu informatii despre acest model de telefon in perioada urmatoare.

Summary
 Nokia 9 dezvaluit cu ajutorul unui producator de huse
Article Name
Nokia 9 dezvaluit cu ajutorul unui producator de huse
Description
Cu ajutorul unui producator de huse de telefoane care incearca sa anticipeze noul terminal, ne putem imagina conceptul Nokia 9