Stiri

Nokia 9 apare in Geekbench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Modelul cu numarul TA-1005 si numele de cod Avatar apare in baza de date a site-ului de benchmarking Geekbench. Acelasi numar de model a putut fi observat si in listarea FCC, ceea ce inseamna ca ne apropiem cu pasi repezi de lansarea oficiala a device-ului.

Nokia 9 specificatii Geekbench si FCC

Listarea din Geekbench nu contine insa informatii legate de procesorul cu care va fi echipat telefonul. Cu toate acestea din listarea FCC aflam ca Nokia 9 va fi echipat cu un chipset Snapdragon 835 de la Qualcomm, un procesor care va fi cuplat cu o memorie RAM de 6 GB! Din aceeasi listare, Nokia 9 ne promite o experienta spectaculoasa cu ajutorul unui sistem de operare modern si performant, asa cum este Android 8.0 Oreo.

Nokia 9 specificatii Geekbench

Totodata, aflam ca Nokia 9 a inregistrat un scor bun in testele Geekbench single core (1910), dar si in testele multi-core (6796 puncte).

Dupa cum stiti, HMD Global a lansat deja pe piata un telefon cu procesor Snapdragon 835. Este vorba despre Nokia 8, care a primit „unda verde” din partea companiei in urma cu cateva luni. Conform FCC, Nokia 9 va fi al doilea telefon cu acest tip de procesor de la HMD Global, dar va avea un ecran mai mare. Display-ul Nokia 9 va avea o diagonala de 5.5 inch, iar formatul sau va fi 18:9. In ceea ce priveste rezolutia, din aceeasi listare aflam ca ecranul terminalului va suporta o rezolutie Full HD+.

Partea din spate a Nokia 9 va gazdui o camera foto principala duala cu senzori de 12 si 13 megapixeli, precum si senzorul de amprente al device-ului. Capacitatea de stocare a telefonului pare sa fie prestabilita la 128 GB, in timp ce autonomia va fi asigurata de o baterie excelenta de 3.250 de miliamperi.

Conform informatiilor din presa chineza, Nokia 9 ar urma sa fie lansat de HMD Global in a treia saptamana din prima luna a anului viitor. Estimarea GizmoChina se indreapta spre data de 19 ianuarie, atunci cand se speculeaza ca vom avea si o noua versiune de Nokia 8, modelul Nokia 8 (2018)

Summary
Nokia 9 apare in Geekbench
Article Name
Nokia 9 apare in Geekbench
Description
Nokia 9 este listat atat in Geekbench cat si in baza de date FCC. Handset-ul ar urma sa fie lansat in a doua jumatate a lunii ianuarie
Author
Publisher Name
Catmobile