Stiri

Nokia 8 va primi in curand update la Android 8.0 Oreo

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Juho Sarvikas, Directorul de Operatiuni de la HMD Global a anuntat ca Nokia 8, unul dintre cele mai ravnite telefoane Nokia ale anului, va face in curand saltul spre Android 8.0 Oreo, cel mai recent sistem de operare lansat de Google.

In curand: Nokia 8 cu Android 8.0 Oreo

HMD Global pare sa fii marit viteza in ultima vreme, cu scopul de a integra cat mai rapid Android 8.0 Oreo pe Nokia 8. Compania a anuntat prin intermediul lui Juho Sarvikas versiunea beta pentru flagship-ul sau pe Twitter.

Juho Sarvikas, Directorul de Operatiuni de la HMD Global a postat doua imagini pe contul sau oficial de Twitter, imagini care subliniaza faptul ca Nokia 8 va primi in scurt timp update-ul catre Android 8.0 Oreo. Conform imaginilor, update-ul catre Oreo este unul destul de masiv, tinand cont ca are o marime de 1.3 GB.

Sarvikas a marturisit ca lucrurile merg bine si ca HMD Global va lansa acest update cand va fi absolut perfect. Oficialii companiei abia ce-au confirmat faptul ca Nokia 6, Nokia 3 si Nokia 5 (pe langa Nokia 8) vor fi upgradate la Android 8.0 Oreo.

Nokia 8 Android 8.0

Google a dezvaluit de asemenea ca pana la finalul anului producatori precum Essential, General Mobile, HMD Global, Huawei, HTC, Kyocera, LG, Motorola, Samsung, Sharp, Sony sau TCL sunt programate pentru a beneficia de „noile servicii” ale mult doritului sistem de operare, lansat in urma cu cateva saptamani de compania nord-americana.

Va reamintim ca Nokia 8 este motorizat de puternicul procesor de flagship din acest an (Qualcomm Snapdragon 835), vine cu 4Gb memorie RAM si cu 64 Gb spatiu nativ de stocare a datelor, plus un ecran de 5.3 inch in diagonala (rezolutie QHD), camera foto duala (13+13 megapixeli) pe spate si de 13 megapixeli in fata si baterie de 3090 de miliamperi. Un review Nokia 8 puteti citi si pe site-ul nostru.

UPDATE: 13 noiembrie

Juho Sarvikas, Directorul de Operatiuni de la HMD Global multumeste tuturor beta-testerilor si anunta iminenta lansarii Android 8.0 Oreo Update pe Nokia 8: „V-am ascultat, am actionat si in curand vom lansa #AndroidOreo pentru toata lumea”.

Summary
Nokia 8 va primi in curand update la Android 8.0 Oreo
Article Name
Nokia 8 va primi in curand update la Android 8.0 Oreo
Description
Nokia 8 va face in curand saltul catre Android 8.0 Oreo. Informatia a fost confirmata de unul dintre oficialii importanti ai HMD Global