Stiri

Nokia 7 Plus ar putea fi lansat la Mobile World Congress

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Nokia 7 a fost lansat in octombrie pe piata, iar la mai putin de cinci luni distanta, HMD Global se pregateste sa-i lanseze o versiune de upgrade. Despre aceasta, vom discuta in cele ce urmeaza. Daca va intereseaza modelului de anul trecut, puteti arunca o privire peste acest review Nokia 7 de pe blogul nostru.

Nokia 7 Plus detalii tehnice si specificatii posibile

La Mobile World Congress 2018, HMD Global ar urma sa faca rapid, cateva lansari interesante. Acum cateva zile am aflat ca s-a lansat Nokia 3310 4G, iar in ultimele ore circula tot mai des informatii legate de modelul Nokia 7 Plus, pe care finlandezii ar urma sa-l prezinte la MWC de la Barcelona.

Teoretic, acest model va fi o versiune mai potenta a lui Nokia 7, si, totodata, o versiune mai mare ca dimensiuni.

Nokia 7 Plus

Noul device al HMD Global aduce un procesor superior, Qualcomm Snapdragon 660. Acest chipset este considerat de specialisti drept cel mai bun chipset de pe piata terminalelor mobile si depaseste ca nivel de performanta chipul Snapdragon 630 de pe Nokia 7. Snapdragon 660 se va prezenta pe Nokia 7 Plus cu 8 nuclee si va fi tactat la frecventa de 1.8 Ghz.

Modelul Plus va fi echipat din fabrica cu Android 8.0 Oreo si va avea doar 4 GB memorie RAM la bord, adica aceeasi memorie ca si modelul de anul trecut. Exista totusi informatii cum ca HMD Global va lansa si o versiune Nokia 7 Plus de 6 GB.

Dotarile foto sunt foarte atractive, iar camera principala a device-ului va avea se pare o rezolutie 13+12 megapixeli si va folosi lentile Zeiss. Va reamintesc ca Nokia 7 a fost lansat fara a avea un setup dual.

O alta deosebire importanta se leaga de ecranul noului terminal. Daca in 2017, compania a lasat modelul Nokia 7 cu 5.2 inch in diagonala si ecran in format 16:9 (traditional), ei bine, noul Nokia 7 va avea ecran de 6-inch si format 18:9, adica formatul in trend.

Asteptam si noi Mobile World Congress si vom reveni cu detalii despre viitorul terminal Nokia 7 Plus, o versiune mai mare si ceva mai puternica decat varianta din octombrie 2017, Nokia 7.

Summary
Nokia 7 Plus ar putea fi lansat la Mobile World Congress
Article Name
Nokia 7 Plus ar putea fi lansat la Mobile World Congress
Description
HMD Global pregateste lansarea Nokia 7 Plus la Mobile World Congress 2018, eveniment care va avea loc la Barcelona, in Spania
Author
Publisher Name
Catmobile