Stiri

Nokia 7 ar urma sa fie lansat pe 19 octombrie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

In mare secret, HMD Global si Nokia lucreaza la lansarea Nokia 7, smartphone cu suport wireless charging pe care compania ar urma sa-l propuna pietei inaintea lui Nokia 9.

Nokia 7 afis promotional si lansare pe 19 octombrie

Nokia si HMD Global pregatesc un eveniment la Shanghai, iar presa de specialitate sustine ca acest eveniment va insemna si lansarea terminalului Nokia 7. Conform afisului promotional care a ajuns pe internet, smartphone-ul va beneficia de QI Wilress Charging. De asemenea se poate observa din acelasi afis logul Zeiss precum si noua camera de pe acest terminal.

Nokia 7 (2)

In ceea ce priveste specificatiile tehnice ale acestui device, conform unor informatii oferite de Nokia Mob, smartphone-ul va fi lansat cu trei configuratii diferite. In acest context, ne putem astepta la urmatoarele versiuni ale dispozitivului:

– Nokia 7 cu 3 GB RAM si 32 GB pentru stocarea de date

– Nokia 7 cu 4 GB RAM si 64 GB pentru stocarea de date

– Nokia 7 cu 4 GB RAM si 32 GB pentru stocarea de date

Restul configuratiei anunta un procesor Snapdragon 630 de la Qualcomm, dar si optiunea OZO Audio. Ecranul telefonului va fi unul de 5.2 inch cu rezolutie 1080 pixeli, in timp ce acumulatorul de pe noul Nokia  va fi unul cu o capacitate de 3000 de miliamperi. Se zvoneste ca smartphone-ul va avea o camera foto principala cu rezolutie de 16 megapixeli. Camera va avea lentile Carl Zeiss si se pare ca nu va fi una duala.

Nokia 7

Nokia 7 continua seria lansarilor companiei si se alatura unei game controlate in acest moment de Nokia 6 (review). HMD Global a lansat pe piata recent si smartphone-ul Nokia 8 (review) un handset care a fost foarte bine primit de catre specialisti. Pana la finalul anului, compania va lansa si noul flagship Nokia 9, un handset premium high-end menit sa concureze cu cele mai puternice telefoane de pe piata.

Summary
Nokia 7 ar urma sa fie lansat pe 19 octombrie
Article Name
Nokia 7 ar urma sa fie lansat pe 19 octombrie
Description
Conform unui afis promotional "scapat" pe internet, Nokia 7 ar urma sa fie lansat de HMD Global pe 19 octombrie la Shanghai