Stiri

Nokia 7.1 si Nokia 7.1 Plus vor debuta cu procesoare Snapdragon 710

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Noul Nokia 7.1 Plus ar urma sa aiba ecran cu breton. Cel putin asta sustineau majoritatea informatiilor din mass media din ultimele luni. Cele mai noi randari infirma insa aceasta varianta, astfel ca device-ul ar putea fi un telefon marca HMD Global notch-less. Cei de la NokiaPowerUser, o sursa de incredere cand vine vorba de telefoanele Nokia anunta ca Nokia 7.1 si Nokia 7.1 Plus vor fi lansate in curand pe

Sursa citata anunta ca Nokia 7.1 va avea un display modern, cu decupaj, in timp ce Nokia 7.1 Plus va continua trendul fara breton, asa cum am mai vazut si pe terminale ca Nokia 6.1 Plus si Nokia 5.1 Plus.

Ceva mai devreme in acest an, HMD Global a lansat oficial Nokia 7 Plus, iar acum se speculeaza ca noul Nokia 7.1 Plus va fi de fapt succesorul acestuia. Sa aflam ce specificatii va incorpora.

Specificatii tehnice Nokia 7.1 si Nokia 7.1 Plus

Conform celor mai noi randari, Nokia 7.1 va avea un ecran de 6-inch in diagonala cu aspect modern 18:9. Procesorul care va motoriza acest device va fi Snapdragon 710 de la Qualcomm, un chipset pe care producatorul il va cupla cu 4 GB dedicati memoriei RAM si alti 64 GB pentru stcaorea de date.

Nokia 7.1 Plus se pare ca va incorpora si el procesorul Snapdragon 710 de la Qualcomm. Tinand cont ca vorbim despre o versiune „Plus” atunci este de asteptat ca aceasta versiune sa aiba mai multi „rami” si o stocare de date mai mare. Probabil, Nokia 7.1 Plus va avea 6 GB dedicati memoriei RAM si 128 GB in dreptul capacitatii native de stocare a datelor.

Este de asemenea posibil ca Nokia 7.1 sa aiba un ecran ceva mai mare si o baterie mai mare. Ambele telefoane de la Nokia vor fi telefoane incadrate in programul Android One.

Nokia 7.1 Plus (1)

La data redactarii acestui articol, nu exista informatii concrete legate de data de lansare sau de pretul final de achizitie al celor doua terminale ale compania HMD Global.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Nokia
Product Name
Nokia 7.1 si Nokia 7.1 Plus