Stiri

Nokia 6.2 (Nokia X71) apare in GeekBench. Vezi aici specificatiile tehnice si aspectul noului device mid-range

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

In primele zile ale lunii aprilie, compania HMD Global, cea care detine drepturile asupra brandului Nokia, va lansa oficial smartphone-ul mid-range Nokia 6.2. Acest device va fi cunoscut si sub denumirea de Nokia X71 sau Nokia 6 (2019). Noul telefon al companiei va fi prezentat oficial in Taiwan si va fi succesorul modelului Nokia 6.1. Din fericire, smartphone-ul si-a facut aparitia si in baza de date a site-ului GeekBench, astfel ca putem sa ne facem deja o parere asupra configuratiei sale.

Nokia 6.2 specificatii tehnice via GeekBench

In testele single core, Nokia 6.2 (Nokia X71) a obtinut 1455 de puncte. In testele multi score, Nokia 6.2 (Nokia X71) a obtinut un scor de 5075 de puncte.

Nokia 6.2

Din listarea de pe site-ul GeekBench aflam ca Nokia 6.2 va fi echipat cu un procesor Snapdragon 660. Este vorba despre cel mai puternic procesor din zona mid-range din … 2017 si inceputul lui 2018. Dar, poate fi considerat un procesor ceva mai vechi in acest moment comparativ cu ceea ce ofera sectorul mid-range la nivel global.

Aici ai –> Huse Nokia la oferta

Qualcomm Snapdragon 660 ajuta posesorii de telefoane mid-range sa imbunatateasca in cele din urma calitatea fotografiilor prin redarea de culori mult mai naturale, mult mai aproape de culoarea exacta a pielii. Chipul vine si cu eficienta energetica de cel mai inalt nivel asigurand suport excelent pentru terminalele care folosesc camere foto duale.

Nu are nivelul Qualcomm Snapdragon 835 care accepta capturi de pana la 32 de megapixeli cu decalaj zero la declansare, zoom excelent, autofocus rapid si culori parca si mai naturale. Dar nu este nici atat de departe de acest nivel, ceea ce spune multe despre calitatea evidenta pe care o poseda noul chip. El va fi cuplat cu o memorie RAM de 6GB, ceea ce pare sa fie destul de mult pentru un telefon din zona mid-range.

Modelul Nokia 6.2 va rula din fabrica Android 9.0 Pie si va avea un modul foto triple camera pe spate. Cel mai puternic dintre senzorii plasati pe spatele telefonului are o rezolutie de 48 de megapixeli si va benefica de lentile wide-angle la 120 de grade. Nu exista informatii si despre ceilalti doi senzori in listarea din GeekBench. In schimb, aflam din presa chineza ca Nokia 6.2 va fi primul telefon al companiei Nokia care va fi echipat cu „o gaura” in ecran, asa cum am mai vazut si la alti producatori, inclusiv la gigantul SAmsung.

In ceea ce priveste ecranul, se pare ca Nokia 6.2 va avea un display cu rezolutie Full HD +, aspect 19:0 si o diagonala de 6.2-inch.

Aproape sigur, noul smartphone de la Nokia va avea si o versiune de 4GB memorie RAM. Capacitatea nativa de stocare a datelor va fi de 64 GB in versiunea standard.

Vom reveni si noi cu informatii despre Nokia 6.2 in momentul in care device-ul va fi lansat oficial pe piata.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Nokia
Product Name
Nokia 6.2