Stiri

Nokia 3 va primi update la Android 7.1.1 Nougat pana la finalul lunii august

Home  »  Stiri

Jean Codreanu

acum 4 ani

Inca de la lansarea sa, Nokia 3 a fost insotit de promisiunea celor de la HMD Global, ca telefonul va primi la timp update-ul catre versiunile superioare de Android OS. Compania finlandeza a confirmat acest update de cateva ori deja, in ultimele cateva luni, iar astazi, o face din nou.

Nokia 3 update la Android 7.1.1 Nougat

Chiar daca telefonul vine cu Android Nougat din fabrica, HMG Global anunta ca acesta va face trecerea spre o versiune superioara de Android OS, Android 7.1.1 Nougat, pana la finalul lunii august.

Nokia 3

Aceasta informatie nu vine insa ca o surpriza, dar o surpriza reala va fi faptul ca, foarte probabil, macar jumatate dintre telefoanele lansate de HMD Global in acest an vor primi update la Android 8.0 (Oreo).

Despre acest dispozitiv am avut deja ocazia sa vorbim ceva mai pe larg intr-un Nokia 3 review pe care il puteti inca citi pe site-ul nostru. Telefonul este un entry level care se vinde deja foarte bine in Europa si chiar si in tara noastra, unde pretul sau este unul destul de echilibrat. La „liber”, Nokia 3 nu depaseste suma de 700 de lei, pret pentru care utilizatorul primeste un smartphone cu ecran HD de inch, cu procesor MediaTek de 1.4 Ghz, 2GB memorie RAM, 16 GB spatiu de stocare, camere foto de 8 megapixeli pe fata si pe spate si o baterie generoasa de 2630 miliamperi. Pentru huse Nokia 3 avem cateva oferte speciale pe site-ul nostru si te invitam sa profiti de reducerile pe care le asiguram in aceasta perioada!

Summary
Nokia 3 va primi update la Android 7.1.1 Nougat pana la finalul lunii august
Article Name
Nokia 3 va primi update la Android 7.1.1 Nougat pana la finalul lunii august
Description
HMD Global a anuntat ca smartphone-ul Nokia 3 va primi update catre cea mai noua versiune de Nougat de pe piata