Stiri

Nokia 3 trece la Android 8.0 Oreo: device-ul sare peste update-ul la Nougat 7.1.2

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Vesti bune pentru fanii celor de la Nokia. Dupa cum stim, modelul Nokia 3 a fost lansat in 2017 direct cu Android 7.0 Nougat, dar ulterior a primit in luna septembrie un update major spre Android 7.1.1 Nougat. Se astepta de mai catre toata lumea, ca urmatorul update pentru acest device sa fie Android 7.1.2 Nougat, insa cei de la Nokia au hotarat sa arda putin etapele astfel ca ne-au rezervat o surpriza: Nokia 3 trece de la Android 7.1.1 Nougat direct la Android 8.0 Oreo.

Nokia confirma update-ul direct spre Oreo in cazul Nokia 3

Informatia a fost deja confirmata de Juho Sarvikas, unul dintre cei mai importanti oficiali ai HMD Global. Din pacate insa, Sarvikas nu a confirmat si o data exacta sau o perioada la care se va face acest salt de catre unul dintre cele mai bine vandute telefoane din 2017 ale companiei.

Stim deja ca Nokia 8 a inceput sa primeasca update la Oreo, in timp ce pana la finalul anului, Nokia 5 si Nokia 6 vor beneficia si ele de acelasi status. Foarte probabil, update-ul la Oreo va fi pentru inceput disponibil pe Nokia 5 si Nokia 6, urmand ca abia apoi sa ajunga si pe Nokia 3. Merita precizat ca aceste patru telefoane, Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 si Nokia 8 vor primi update si la Android P in viitor.

Acestea sunt o parte din imbunatatirile de care va beneficia Nokia 3 dupa „sosirea” Android 8.0 Oreo:

  • Notificari personalizare imbunatatite
  • Mai mult control asupra aplicatiilor care ruleaza in fundal
  • Mai multe caracteristici noi ale tastaturii
  • Pictograme imbunatatite vizibil
  • Un control superior al cache-ului
  • Diverse gesturi noi

Asa cum spuneam, Nokia 3 este unul dintre cele mai bine vandute terminale ale companiei finlandeze in acest an. Daca detii un astfel de dispozitiv si nu stii de unde sa cumperi accesorii pentru el (ex: huse Nokia 3) poti verifica reducerile de pe site-ul nostru pentru acest model de handset.

Summary
Nokia 3 trece la Android 8.0 Oreo: device-ul sare peste update-ul la Nougat 7.1.2
Article Name
Nokia 3 trece la Android 8.0 Oreo: device-ul sare peste update-ul la Nougat 7.1.2
Description
Nokia 3 va face direct saltul spre Android 8.0 Oreo desi momentan ruleaza Android 7.1.1 Nougat. Device-ul sare peste update-ul Nougat 7.1.2