Stiri

Surpriza de proportii: Nokia 2 va avea baterie de 4000 mAh?!

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Celebrul leaker Roland Quandt a scos la iveala un document via Federal Communications Commission (FCC), prin care reliefeaza bateria mare cu care va fi echipat noul Nokia 2.

Nokia 2 cu baterie de 4000 mAh zarit pe site-ul FCC

Dupa lansarea lui Nokia 8 si in asteptarea spectaculosului Nokia 9, Nokia are in plan lansarea unui device de buget, denumit Nokia 2. Acesta va deveni disponibil in Statele Unite ale Americii, iar ultimele informatii confirma faptul ca telefonul a primit si certificarea FCC din partea Comisiei Federatie pentru Comunicatii din SUA.

Nokia 2

Nokia 2 va fi mai ieftin decat Nokia 3, dar foarte interesant de remarcat, va avea o baterie neasteptat de mare. Roland Quandt a publicat un document care demonstreaza ca HMD pregateste acest telefon cu o baterie de 4000 de miliamperi. Teoretic, aceasta ar urma sa devina cea mai mare baterie de pe un telefon Nokia pana in prezent.

Conform asteptarilor, bateria de 4000 miliamperi de pe smartphone-ul entry-level al companiei finlandeze ar urma sa asigure o autonomie de minim 2 zile cu o singura incarcare din partea utilizatorului. Pe de alta parte, exista numeroase zvonuri pe piata care sustin ca Nokia 2 va avea doar o baterie de 2800 de milimaperi, o capacitate mult mai „realistica” am spune.

Lista de specificatii Nokia 2 a fost deja dezvaluita aproape complet prin listarea telefonului pe site-ul de benchmarking, GeekBench. Nokia 2 va avea la bord un procesor Qualcomm Snapdragon 212, un quad core tactat la frecventa de 1.27 Ghz. Smartphone-ul va rula din fabrica Android 7.1.1 Nougat si se va baza pe o memorie RAM de 1GB. Nu exista momentan informatii concrete despre display-ul telefonului, insa in ceea ce priveste design-ul se pare ca nu vor fi diferente majore fata de Nokia 3. Desigur se speculeaza ca ecranul va avea o diagonala de 5″ in rezolutie HD, iar o mare noutate ar urma sa vina de la faptul ca butoanele clasice, Back, Home si Multitasking vor fi mutate pe ecran.

Summary
Surpriza de proportii: Nokia 2 va avea baterie de 4000 mAh?!
Article Name
Surpriza de proportii: Nokia 2 va avea baterie de 4000 mAh?!
Description
Conform leaker-ului Roland Quandt, smartphone-ul Nokia 2 ar urma sa aiba de fapt o baterie foarte mare de 4000 de miliamperi