Stiri

Nokia 2 primeste inca o certificare importanta

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Smartphone-ul Nokia 2 este un low-cost pe care HMD Global se pregateste sa-l lanseze cu pasi rapizi. Terminalul a primit recent o noua certificare foarte importanta. Mai exact, smartphone-ul a fost certificat pentru piata nord-americana.

Nokia 2 primeste certificare FCC pentru America de Nord

Telefonul de buget al companiei Nokia ar putea fi lansat foarte curand, tinand cont ca HMD Global a obtinut in sfarsit si certificarea pentru piata nord-americana.

Nokia 2 a fost depistat in baza de date a Federal Communication Commission cu patru numere de model diferite, dupa cum urmeaza:

– TA-1007
– TA-1023
– TA-1029
– TA-1035

Este foarte posibil ca fiecare dintre aceste nume de cod ale Nokia 2 sa insemne patru versiuni diferite, adica o versiune pentru fiecare mare operator din Statele Unite. Cel mai probabil, Nokia 2 va fi prelat de T-Mobile, Verizo, Sprint si Verizon in Statele Unite ale Americii si Canada.

Nokia 2

Specificatii Nokia 2 » Device-ul chiar daca este unul de buget are cateva specificatii foarte atractive. Inainte de toate, Nokia 2 vine cu procesor Qualcomm, un Snapdragon 212. Modelul de chipset este evident unul de buget, dar tinand cont de provenienta sa, avem motive sa fim optimisti.

Smartphone-ul de buget al HMD Global va avea un ecran cu diagonala de 4.7 inch in rezolutie HD si va fi optimizat cu ajutorul Android 7.0 Nougat, ceea ce reprezinta o alta veste foarte buna. Procesorul sau va fi cuplat cu 1 GB memorie RAM si cu 8 GB capacitate de stocare a datelor, doua dintre detaliile mai putin placute pentru acest device.

Vom avea parte in schimb de o camera principala decenta, de 8 megapixeli, in timp ce camera frontala, pentru pasionatii de selfie-uri, va avea un senzor de imagine de 5 megapixeli. In plus, Nokia 2 nu va avea butoane clasice sub ecran, ci ele vor fi incorporate in ecranul telefonului.

Cu alte detalii despre lansarea acestui terminal vom reveni si noi in curand pe blog.catmobile.ro Se zvoneste ca terminalul va avea un aspect oarecum similar cu Nokia 3, dar si cu mai vechiul Nokia Lumia 620. In testele Geekbench, Nokia 2 a obtinut 422 de puncte in testele single core si 1146 puncte in testul multi core.

Summary
 Nokia 2 primeste inca o certificare importanta
Article Name
Nokia 2 primeste inca o certificare importanta
Description
Smartphone-ul de buget, Nokia 2, a primit certificarea FCC pentru piata nord-americana ceea ce inseamna ca ar putea fi curand lansat oficial