Reviews

Nokia 2.4 specificatii tehnice si detalii oficiale. Tot ceea ce trebuie sa stii despre el

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Nokia se pregateste de lansarea a inca unui smartphone. Este vorba despre telefonul denumit Nokia 2.4, care ar urma sa fie lansat oficial pe piata pana la finalul acestei luni.

Nokia 2.4 specificatii tehnice si detalii oficiale

Desigur, asa cum probabil ti-ai imaginat, este vorba despre un telefon din zona de buget, care va fi dedicat in primul rand pietei din India, o piata catre care Nokia si-a deschis portile cu precadere in ultima vreme. Firesc, pe undeva, pentru ca vorbim deja despre a doua piata de desfacere din lume, una in care telefoanele de buget sunt la mare cautare. Se pare ca Nokia 2.4 va fi lansat undeva spre finalul lunii noiembrie, iar ca pret, se zvoneste ca producatorul il ”lasa” la numai 119 euro.

La nivel de specificatii tehnice, Nokia 2.4 vine cu un ecran de 6.5-inch in diagonala, cu rezolutie HD Plus adica 1600 x 720 pixeli. Avem un aspect modern (20:9) si un decupaj de tip waterdrop in partea de sus. Partea de jos a ecranului este ceva mai vizibila si mai groasa, dar marginile sale laterale sunt neasteptat de subtiri.

In ceea ce priveste sectorul foto, unul atat de cautat la telefoanele Nokia, pe Nokia 2.4 avem un senzor principal de 13 megapixeli cu LED Flash si apertura f/2.2. Ceilalti doi senzori au 2 megapixeli cu lentile 5P si 5 megapixeli pentru zona frontala, cu lentile 3P si apertura f/2.4. Telefonul suporta tehnologie de deblocare faciala si ruleaza din fabrica Android 10, care se pare ca va fi upgradabil la Android 11.

Noul model al companiei Nokia pentru zona India are o baterie de 4.500 de miliamperi, care promite o autonomie de pana la doua zile. Device-ul este alimentat si de procesorul MediaTek Helio P22, procesor cuplat cu 3GB RAM si cu 64 GB dedicati stocarii de date. Memoria nativa a telefonului este extensibila pana la 512 GB cu ajutorul cardurilor de memorie de tip microSD.

In ceea ce priveste dimensiunile sale, noul model Nokia 2.4 are 8.69 milimetri grosime si o greutate de 189 de grame, semn ca nu vorbim totusi de un telefon tocmai usor. Nu lipseste conectivitatea de tip dual 4G VoLTE, Wi-fi 802.11 b/g/n, tehnologia bluetooth si functiile GPS cu GLONASS si NFC. Device-ul foloseste un port microUSB pentru incarcarea bateriei sale si are mufa audio de 3.5 milimetri pentru casti. De asemenea, Nokia 2.4 beneficiaza de buton Google Assistant si are scannerul de amprente montat pe partea din spate, la vedere.

Daca esti interesat de telefoanele Nokia, iti recomandam un device mult mai bun, care primeste acum o super reducere la eMag. Este vorba despre acest telefon mobil Nokia 5.3, Dual SIM, 64GB, 4G, Charcoal pe care il poti achizitiona acum la reducere de 31%. Telefonul se incadreaza foarte bine in categoria sa de pret si acopera toate necesitatile legate de comunicare. Raspunde rapid comenzilor, are camere mai mult decat decente, o autonomie buna, un design placut si se simte bine in mana. Arunca si tu o privire peste el.

Etichete:

Nokia Nokia 2.4