Stiri

Nokia 1 apare in primele poze

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Jurnalistul rus, Eldar Murtazin, anunta in decembrie anul trecut ca cei de la HMD Global ar urma sa lanseze un nou model de telefon, denumit Nokia 1 Android Go. Acesta ar urma sa fie un entry level, cu specificatii destul de modeste, dar cu o versiune interesanta de Oreo la bord.

Nokia 1 Android Go apare acum, la scurt timp de la informatia provenita din Rusia,in cateva imagini scapate in mediul online.

Datorita site-ului de microblogging, Baidu, putem afla si cum ar urma sa arate acest nou model de telefon de la Nokia.

Cele doua poze de pe Baidu ne dezvaluie totusi destul de putine amanunte despre Nokia 1 Android Go. Se poate insa observa ca in una dintre poze, telefonul este imbracat intr-o husa Nokia, in timp ce in a doua poza putem remarca faptul ca terminalul va avea o singura camera pe partea din spate si LED-ul Flash alaturi de logo-ul brandului.

Nokia 1 cu Android Go Edition specificatii tehnice

Imaginile sugereaza o constructie din plastic, ceea ce ne duce oarecum cu gandul spre un alt telefon de buget de la HMD Global, Nokia 2.

Se zvoneste ca Nokia 1 cu Android Go Edition la bord va fi lansat in luna martie a acestui an. Totodata, terminalul entry level va avea un ecran cu rezolutie HD (1280 x 720 pixeli) si o memorie RAM de 1 GB. Memoria nativa a telefonului va fi de 8 GB, in timp ce procesorul ales de finlandezi va fi, cel mai probabil, Snapdragon 212. Telefonul va rula o versiune mai simpla de Android Oreo, denumita Android Oreo Go Edition.

Nokia 1

Prin Android Oreo Go Edition aceste telefoane vor putea beneficia de aplicatii precum Google Assistant Go, Google Maps Go, Gmail Go, Photos Go, Google Go, Gboard, Files Go si multe altele. Chiar si Magazinul Play va afisa separate aplicatiile lite disponibile, anunta presa international.

Conform publicatiilor din Statele Unite, Android Oreo Go Edition va ocupa cu 50% mai putin spatiu in memoria telefoanelor pe care le va echipa, deci automat si pe Nokia 1 Android Go.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes