Stiri

Noile tarife Digi Mobil pentru roaming in UE si Spatiul Economic European

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

De la 1 iulie 2017, clientii Digi Mobil vor beneficia de tarife diferite pentru minutele, datele si sms-urile consumate in roaming pentru calatoriile in interiorul Spatiului Economic European. Pentru a afla noile tarife Digi Mobil pentru roaming verificati tabelele de mai jos.

Aestea sunt noile tarife Digi Mobil pentru roaming de la 1 iulie 2017

Dupa cum stiti, incepand cu data de 15 iunie, cetatenii europeni vor putea sa telefoneze sau sa trimita mesaje ori sa consume date de pe telefonul mobil atunci cand calatoresc in interiorul Uniunii Europene cu aceleasi tarife ca si in tara lor. Compania RCS & RDS a solicitat totusi Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) o suprataxa pentru o perioada de un an de zile legata de serviciile de comunicatii folosite de proprii clienti in interiorul Uniunii Europene si a Spatiului Economic European.

Aceasta suprataxa viza situatiile in care se depasesc anumite cantitati de date considerate rezonabile. De la 1 iulie 2017 insa, clientii companiei Digi Mobil care vor calatori in Spatiul Economic European vor beneficia de tarife noi si considerabil mai mici. In imaginea de mai jos puteti afla care sunt noile tarife Digi Mobil pentru roaming si care este castigul fata de perioada anterioara.

tarife Digi Mobil pentru roaming

Pentru a intelege exact terminologia la care Digi Mobil face referite, facem precizarea ca Spatiul Economic European include statele membre ale Uniunii Europene plus Norvegia, Islanda si Liechtenstein. Aceste schimbari tarifare propuse de RCS&RDS au fost aprobate de ANCOM, iar clientii companiei trebuie sa stie ca pentru datele mobile consumate in roaming, oriunde in UE si SEE, tariful va fi unul redus cu peste 87%, detaliu care va duce la numai 0,00637 euro per MB.

De asemenea, orice apel pe care clientul Digi Mobil il va initia din orice tara membra UE sau SEE catre un numar din Romania, va avea un tarif de 0.031 euro pe minut, in timp ce pentru un apel primit in orice tara din UE sau SEE, tariful ramane la doar 0,0108 Euro pe minut.

tarife Digi Mobil pentru roaming

Conform RCS-RDS.ro, costul unui mesaj text a fost redus cu 50% si va avea acum pretul de 0, 01 Euro per sms. Mesajele primite in tarile membre UE si SEE nu implica in schimb niciun cost suplimentar!

Summary
Noile tarife Digi Mobil pentru roaming in UE si Spatiul Economic European
Article Name
Noile tarife Digi Mobil pentru roaming in UE si Spatiul Economic European
Description
Compania Rcs & Rds a anuntat care sunt noile tarife Digi Mobil pentru roaming pentru clientii care calatoresc in UE Si SEE