Stiri

Noi detalii despre Xiaomi Mi 6 si Xiaomi Mi 6 Plus

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 5 ani

Site-ul GSMArena ofera astazi cateva detalii noi despre Xiaomi Mi 6 si Xiaomi Mi 6 Plus, cele doua varfuri de gama pe care le pregateste compania chineza in 2017. Conform ultimelor informatii, flagship-urile Xiaomi vor fi lansate pe piata in apropierea datei de lansare a varfurilor de gama de la Samsung Electronics, Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus.

Xiaomi Mi 6 cu senzor de imagine Sony de ultima generatie

Marea noutate legata de Xiaomi Mi6, anunta GSMArena este faptul ca terminalul va primi sprijinul unui senzor de imagine extrem de puternic, despre care am mai discutat si in review-ul spectaculosului varf de gama al celor de la Sony, Xperia XZ Premium. Senzorul Sony IMX400 este un senzor pe trei layere care va propune in configuratia Xiaomi Mi 6 o camera principala cu 19 megapixeli, deschidere f/2.0 plus autofocus prin tehnologie laser.

Xiaomi Mi 6

Conform aceleiasi surse, Xiaomi Mi 6 va avea un display de 5.15 inch, iar versiunea standard a noului varf de gama al companiei, va avea o memorie RAM de 4 GB plus 32 GB spatiu de stocare. Acumulatorul sau va fi unul cu o capacitate de 3200 mAh, iar procesorul care va motoriza flagshipul Xiaomi va fi Qualcomm Snapdragon 835 (Octa-core 4×2.45 GHz Kryo & 4×1.9 GHz Kryo). Xiaomi Mi 6 Plus va avea in schimb un ecran mai mare de 5.7 inch, o memorie de 4 GB/6GB RAM si un patiu de stocare de 64 GB in versiunea standard. Ambele terminale sunt asteptate sa ruleze Android 7.0 Nougat, alaturi de noul MIUI 8 OS, proaspat „scos din fabrica” de celebra compania chineza. Placa video pentru care au optat cei de la Xiaomi pentru aceste doua dispozitive de top este Adreno 540.

Modelul cu 6GB si 64 GB spatiu de stocare pe care Xiaomi il pregateste pentru noile sale varfuri de gama va avea un pret de plecare de 360 de dolari, anunta China News, in timp versiunea clasica de 4 GB RAM si 32 GB spatiu de stocare va avea ca pret de pornire suma de 290 de dolari, anunta aceeasi sursa. Data de lansare la care se pare ca vom vedea noul Xiaomi Mi 6 este 16 aprilie conform GSMArena.com, astfel ca in perioada urmatoare vom asista probabil la si mai multe „scapari” referitoare la cele doua varfuri de gama ale companiei chineze.

Pregateste-te pentru sosirea noului model Xiaomi in Romania si arunca pana atunci o privire peste huse de telefon Xiaomi din oferta Catmobile. Noul model al companiei chineze va beneficia si el de o categorie speciala in sectiunea accesorii de pe site-ul nostru, in curand.

Summary
Noi detalii despre Xiaomi Mi 6 si Xiaomi Mi 6 Plus
Article Name
Noi detalii despre Xiaomi Mi 6 si Xiaomi Mi 6 Plus
Description
Marea noutate legata de Xiaomi Mi 6 este ca terminalul va primi sprijinul unui senzor de imagine extrem de puternic de la Sony