Reviews

Nextbit Robin, smartphone-ul ancorat in Cloud – pret si review

Home  »  Reviews

catmobile

acum 8 ani

Nextbit Robin, smartphone-ul ancorat in Cloud

»» Android smartphone » Display 5.2″ IPS LCD capacitive touchscreen, 13 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Atunci cand nu ai popularitatea brandurilor concurente si incerci sa lansezi pe piata un smartphone de care esti sigur ca va impresiona trebuie sa faci ceva pentru a atrage atentia oamenilor asupra propunerii tale. Din acest punct de vedere, smartphone-ul Nextbit Robin schimba ceva in imaginiatia utilizatorilor. Ce ati spune de 100 de GB pe care sa ii aveti disponibili in Cloud?
Nextbit Robin vi-i ofera gratuit si va propune totodata un sistem Android modificat in asa fel incat sa poata functiona cu memoria cloud ca memorie interna. O memorie interna gratuita de care te poti folosi ca si cum ai avea un card de memorie la dispozitie. Interesant? Tentant? Atragator? Posibil…dar haideti sa mergem mai departe.

Nextbit: Robin. The smarter smartphone.

Indiscutabil Nextbit Robin este un handset cu android, ceva mai putin obisnuit. Beneficiaza de un design revolutionar si extrem de atragator si, spre surprinderea multora, smartphone-ul primeste sprijinul unei camere foto extrem de puternica. Cei 13 megapixeli cu PDAF plus blitz dual tone pentru camera principala se alatura unei camere frontale de 5 megapixeli. Conform celor de la Dxomark, fara indoiala cel mai important website de testare al camerelor foto, Nextbit Robin a obtinut nota 81 in urma testelor la care a fost supus de specialistii site-ului. Adica undeva in primele 20 de smartphones din lume din punct de vedere al camerei foto! O sa fiti surprinsi ca acest telefon depaseste la capitolul amintit terminale importante precum Nexus 6 sau Samsung Galaxy S5. Cu toate acestea, in conditii low light, telefonul nu impresioneaza desi putem confirma calitatea reproducerii culorilor si a detaliilor texturii.

Spuneam ca designul telefonului este oarecum revolutionar, un aspect care confirma teoria ca Nextbit nu a copiat pe nimeni la acest capitol. Poate fi gasit intr-o varietate de culori de la albastru deschis, pana la negru si verde, iar ceea ce ni s-a parut de asemenea interesant si atragator sunt ledurile mici de pe spatele sau. Mai exact, Nextbit Robin are pe spate un indicator care reprezinta de fapt Cloud-ul. Este vorba despre patru puncte care se aprind atunci cand telefonul se conecteaza la Cloud, Chiar si pe acumulator veti intalni „norisorul” cloud un nou element de identificare al Nextbit Robin care subliniaza acel „ceva” in plus fata de alte smartphone-uri de pe piata.

Sa nu neglijam specificatiile cel mai importante din punct de vedere tehnic, pentru ca Nextbit Robin mizeaza pe un procesor Snapdragon 808, 3 GB Ram si un ecran IPS FHD extrem de confortabil si destul de rezistent. 32 GB stocare interna (atentie fara posibilitate de adaugare card memorie) care sunt arhi suficienti in contextul in care acest telefon va asigura in mod gratuit 100 GB stocare in cloud.

Pentru un new entry, Nextbit Robin surprinde si atrage. Designul sau este extrem de placut, calitatea telefonului foarte buna, iar super oferta cloud pare atragatoare. E drept, va trebui sa ai mereu o conexiune buna la internet pentru a putea folosi acei 100 GB. Pretul de vanzare al telefonului atinge 400 de dolari in Statele Unite, adica undeva la 280 de lire in Marea Britanie. Modelul merita probabil suma investita in el, dar pentru piata din Romania concurenta pentru acest handset cu android este destul de mare si il va dezavantaja in mod sigur. Altfel, chiar este un smartphone care merita testat si utilizat.

Nextbit Robin, smartphone-ul ancorat in Cloud - pret si review

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 9 votes
Brand Name
Nextbit
Product Name
Nextbit Robin