Stiri

Netflix a castigat 8.8 milioane de utilizatori noi in 2018. Venituri impresionante pentru platforma de video streaming

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Cei de la Netflix au anuntat ca au inregistrat un venit anual de 16 miliarde de dolari in 2018, adica o crestere cu 35% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Totodata, reteaua de video streaming numarul 1 din lume a bifat o crestere a numarului de utilizatori cu aproape 9 milioane la nivel global.

Cifre impresionante pentru Netflix in 2018: profitul operational a crescut la 1.6 miliarde de dolari. Reteaua a anuntat deja o majorare de preturi

Compania Netflix si-a dublat profitului operational de 1.6 miliarde de dolari. 2018 a fost un an excelent pentru Netflix care a incheiat anul cu 139 de milioane de abonati platitori la nivel mondial, adica o crestere de aproape 9 milioane pe trimestru si de aproximativ 29 de milioane de la inceputului anului.

Veniturile platformei de video streaming pe 2018 sunt de 4.19 miliarde de dolari, la care se adauga o alta cifra impresionanta: 30 de centi per actiune! Nu mai putin de 8.8 milioane de membri platitior si-a adaugat „in palmares” reteaua in trimestrul patru, la care se adauga de asemenea 1.5 milioane din sursa interna, ceea ce duce portofoliul companiei la 139.26 milioane de utilizatori care platesc pentru fluxul global de streaming.

Netflix estimeaza ca in peste 80 de milioane de case din intreaga lume se va vedea celebrul film „Bird Box” in primele patru saptamani de la existenta lui pe platforma. In decembrie, Netflix a anuntat ca nu mai putin de 45 de milioane de conturi au vizionat celebrul film in cauza, si asta s-a intamplat in primele 7 zile, detaliu care reprezinta un record pentru serviciul de streaming online.

De asemenea, filmul original Elite, o productie spaniola de mare succes a fost vazut in primele patru saptamani de la aparitia sa pe platforma de nu mai putin de 20 de milioane de membri.

Chiar daca nu a oferit numere exacte sau nume concrete, reteaua a confirmat ca intentioneaza sa adauge si mai multe experiente interactive. Noile cifre impresionante ale companie apar intr-un moment in care compania a anuntat ca va creste tarfiul pentru a patra oara in istoria sa de 12 ani.

Nu mai putin de 8.4 miliarde de dolari intentioneaza reteaua sa cheltuiasca in perioada urmatoare pentru programele sale.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Netflix
Product Name
Venituri Netflix