Stiri

Netflix salveaza serialul Lucifer » populara serie continua cu sezonul 4 pe Netflix Romania

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Serialul Lucifer a fost anulat de catre Fox, post pe care au rulat primele trei sezoane ale seriei care ii are in rolurile principale pe indragitii actori, Tom Ellis si Lauren German.

Dupa numeroase proteste ale fanilor si in ciuda faptului ca Fox a anuntat ca nu va reinnoi seria, Lucifer va continua cu sezonul 4 pe Netflix. Pentru inceput, celebra platforma va oferi un sezon cu 10 episoade, dar exista promisiuni ca serialul va avea si un alt cincilea sezon pe Netflix, daca audientele sale vor fi bune.

Serialul Lucifer continua pe Netflix » sezonul 4 va avea 10 episoade

Fanii care iubesc serialul Lucifer au primit in sfarsit o veste buna. Tom Ellis, eroul principal al show-ului difuzat pana nu de mult de Fox, a anuntat ca seria a fost preluata in cele din urma de reteaua Netflix.

Foarte multi fani se revoltasera asupra deciziei retelei Fox de a nu mai prelungi Lucifer pentru inca un sezon, dupa ce audientele au scazut dramatic. In primul sau sezon, serialul Lucifer aduna 7.16 milioane de telespectatori, pentru ca in cel de-al doilea si al treilea, audienta sa ajunga la 3.9 milioane, adica aproape la jumatate.

Serialul Lucifer va fi insa acum relansat de Netflix pentru un al patrulea sezon, oficialii retelei fiind increzatori ca seria se poate bucura de un succes instant. Valurile pe care fanii le-au facut online, au avut in cele din urma rezultate, mai ales ca hashtag-ul #SaveLucifer de pe Twitter intrase in trending de cateva saptamani bune. Majoritatea fanilor isi doreau ca o retea de genul Netflix sau Amazon sa preia show-ul si sa-l continuie, lucru care in cele din urma, s-a si intamplat.

Prin urmare, al patrulea sezon din aventurile lui Lucifer Morningstar va fi finantat si distribuit de Netflix si va ajunge si in tara noastra, prin Netflix Romania.

Serialul Lucifer actori confirmati » Din primele informatii, Tom Ellis (cel care joaca rolul eroului principal al serialului), Lauren German (Det. Chloe Decker), Kevin Alejandro (Det. Dan Espinoza) si D.B Woodside (fratele lui Lucifer, Amenadiel) vor avea in continuare prim planul si vor juca rolurile centrale ale seriei.

Lucifer sezonul 4 online subtitrat in reteaua Netflix » Cei de la Netflix au anuntat deja 10 episoade pentru ceea ce ar putea fi primul an pentru Lucifer alaturi de cea mai populara retea streming video din lume. Populara serie n-a avut parte de un final asteptat pe Fox, acolo unde totul s-a terminat oarecum brusc in sezonul trei. E cu atat mai interesant de vazut din ce punct de plecare va continua seria pe Netlfix. Lucifer sezonul 4 este online subtitrat in romana pe Netflix din toamna acestui an. Vom reveni si cu alte informatii.

Summary
Netflix salveaza serialul Lucifer » populara serie continua cu sezonul 4 pe Netflix Romania
Article Name
Netflix salveaza serialul Lucifer » populara serie continua cu sezonul 4 pe Netflix Romania
Description
Serialul Lucifer continua pe Netflix, care pregateste deja al patrulea sezon, dupa ce Fox anulase initial proiectul