Stiri

Netflix introduce rubrica „previews” pe Android si iOS

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Zilele trecute va anuntam ca cei de la Netflix vor introduce in curand metode de control parental noi. Astazi, aflam inca o noutate care priveste viitorul platformei de streaming online despre care am discutat si noi pe larg in articolul Netflix Romania 2018: tot ce trebuie sa stii despre platforma.

Netflix si sectiunea preview

Conform celor de la Engadget, compania cu sediul central in Scotts Valley va introduce video preview-urile si pe platformele Android si iOS, video preview-uri care sunt disponibile in acest moment in experienta TV.

Cele mai recente statistici interne ale Netflix confirma faptul ca mai bine de 50% dintre utilizatorii platformei de streaming video folosesc smartphone-ul sau tableta pentru a accesa in fiecare zi a fiecarei luni, aceasta platforma. Conform Engadget, clipurile de tip preview pe care le pregateste compania vor avea 30 de secunde.

Compania a anuntat ca acest update va intra in „vigoare” din luna aprilie, si a subliniat faptul ca scopul introducerii sale este legat de nevoia utilizatorilor de a folosi o platforma chiar si mai rapida si mai simpla decat este acum.

Evident, lucrurile pe platformele mobile Android si iOS stau diferit decat experienta pe televizor. Aceste preview-uri video sunt de tip vertical, iar Engadget sustine ca acestea vor semana cu ceea ce putem vedea momentan pe Snapchat si Instagram Stories. Dupa lansare, cei care folosesc aplicatia Netflix pe Android si iOS vor beneficia de acum de o noua sectiune denumita „previews”, chiar din clipa in care vor deschide Netflix. Pentru a le verifica si urmari se va utiliza aceeasi metoda ca pe Instagram Stories: swipe left pe fiecare dintre ele.

Netflix (2)

Daca utilizatorul depisteaza un clip care il atrage, tot ceea ce va trebui sa faca este sa apese „play” si aplicatia va trece in modul „landscape” in asa fel incat clipul sa poata fi mult mai usor de urmarit.

Tinand cont ca nu orice este un fan al trailer-urilor de pe Netflix TV, va fi interesant de vazut cum vor raspunde fanii companiei din intreaga lume la ceea ce va propune compania in perioada urmatoare.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes